Nederlandse realityshow Bij ons op het kamp op VIJF

De Nederlandse realityshow Bij ons op het kamp is vanaf vanavond (donderdag 17 september) ook te zien in Vlaanderen op tv-zender VIJF. In dit programma krijg je een kijkje in een bijzondere gemeenschap, namelijk die op het woonwagenkamp. Veel mensen hebben er een vooroordeel over, maar weinig mensen weten hoe het er echt aan toe gaat.

Markante woonwagenbewoners

In elke aflevering van Bij ons op het kamp komen er terugkerende personages en nieuwe kleurrijke, markante woonwagenbewoners voorbij. Ze laten de bruisende en mysterieuze cultuur van het kamp zien.

109 klein- en achterkleinkinderen

In de eerste aflevering maken we kennis met woonwagenbewoner Mario, die zijn succesvolle dj-carrière direct liet vallen toen hij hoorde dat zijn oma ziek was. Oma heeft maar liefst 109 klein -en achterkleinkinderen, maar de band met Mario is heel speciaal. Mario woont nu in een piepkleine caravan op het miniatuurkampje van oma in Utrecht om voor haar te zorgen. De gemeente weigert namelijk een vergunning af te geven voor een staplek.

Ik heb de serie nog niet gezien, maar ga ‘m zeker nog terugkijken op Videoland. Ben namelijk wel nieuwsgierig. Naar de eerste aflevering keken 362.000 kijkers. Okay: in vergelijking kijken naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland wel 1,3 miljoen kijkers.

Meer ontdekken over die eerste aflevering, lees dan hier de aankondiging van Bij ons op het kamp toen deze op RTL 5 kwam. Hier is-ie sinds 31 augustus te zien. In totaal telt het programma acht afleveringen.

Bij ons op het kamp, elke donderdag om 20u35 op VIJF

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 september 2020 /