Opvoeden Doe Je Zo! met Robert ten Brink en Anne-Marie Stevens

Robert ten Brink presenteert het nieuwe programma Opvoeden Doe Je Zo, waarbij acht eigenzinnige ouders onderling bepalen wie ze de beste opvoeders vinden. Dit programma is vanaf vanavond – dinsdag 30 augustus – om 20.30 uur te kijken bij RTL4.

Opvoeden Doe Je Zo

Opvoeden Doe Je Zo is een ultieme test met het gezin in de hoofdrol. Acht eigenzinnige ouders met verschillende opvoedingstechnieken, bepalen in zes afleveringen onderling wie zij de beste opvoeders vinden en stemmen daarmee dus meteen ook voor de meest effectieve manier van het opvoeden. Iedereen heeft zijn mening klaar als het op opvoeden aankomt. Maar welke weg is de juiste? Dat bepalen de ouders zelf.

Het doet me ook denken aan het nieuwe programma Hoe gaat dat thuis bij jullie en Opgevoed staat netjes.

Robert ten Brink en Anne-Marie Stevens

Onder leiding van Robert ten Brink en opvoeddeskundige Anne-Marie Stevens, beoordelen de gezinnen om de beurt elkaars opvoedstijl door middel van een reeks speciale opdrachten. Deze opdrachten zijn ontworpen om hun specifieke opvoedstijl te testen. Van gedisciplineerde tot regelvrije ouders en van gestructureerde ouders tot een open minded-opvoeding, ze laten allemaal zien hoe ze hun gezin opvoeden en leggen daarbij hun keuzes en inzichten uit. Dit resulteert in verrassende, grappige, leerzame, confronterende en voor vele herkenbare situaties. Aan de ouders zelf de schone taak de beste set ouders naar de finale te stemmen, in dit verassende en voor vele herkenbare nieuwe programma van RTL4.

Wist je dat in België een programma met dezelfde naam werd uitgezonden een tijdje gelezen?

Mening over opvoeden

Over opvoeden heeft iedereen wel een mening. Opvoeden Doe Je Zo! neemt ons mee achter de gesloten gezinsdeuren van het ouderschap. Het laat zien welke verschillende stijlen er zijn en welke keuzes men maakt. Het doel is inzicht krijgen in deze keuzes, open staan voor andere opvoedstijlen en met name kijken wat er van elkaar geleerd kan worden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2022 /