Musical Awards: The Kick-Off 2022 met deze artiesten

Liefhebbers van musicals kunnen vanavond – zondag 28 augustus – om 21.20 uur (na Festival van de Liefde) op NPO1 bij AVROTROS kijken naar de Musical Awards: The Kick-Off 2022. Marlijn Weerdenburg en Frits Sissing presenteren deze show, waarin artiesten als Simone Kleinsma, Freek Bartels en Pia Douwes zullen optreden. Maar er is meer…

Musical Awards: The Kick- Off 2022

Wat heeft het komende musicalseizoen te bieden? Live vanaf de Uitmarkt, op een vol Museumplein in Amsterdam, geven grote en kleine musicals een sfeervol voorproefje. Marlijn Weerdenburg en Frits Sissing praten het geheel aan elkaar. Op de Uitmarkt ontdek je in het laatste weekend van augustus als vanouds het landelijke kunst- en cultuuraanbod van het komend seizoen en viert de enorme kwaliteit en diversiteit van kunst en cultuur.

Optredens van deze artiesten tijdens kick-off Musical Awards

Ben jij benieuwd naar welke artiesten optredens verzorgen tijdens de kick-off van de Muscial Awards 2022? Dat zijn bijvoorbeeld Simone Kleinsma, Freek Bartels en Pia Douwes. Maar het publiek kan eveneens genieten van optredens uit onder andere Charlie and the Chocolate Factory, Dagboek van een Herdershond en Blind Date. De cast van Les Misérables 2023 presenteert zich voor het allereerst en ook Spring Awakening zal tijdens deze sfeervolle avond niet ontbreken. Presentator én musicalster Marlijn Weerdenburg maakt de avond compleet met een bijzonder optreden. 

Musical Awards: The Kick-Off kijken

Musical Awards: The Kick-Off is vanavond – 28 augustus 2022 – live om 21.20 uur te kijken bij AVROTROS op NPO 1. Daarna kun je de show terugkijken op NPO Start en NPO Plus. Als je buiten Nederland woont, kun je alleen via de NPO Start website kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Foto: AVROTROS – Ruud Baan

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 augustus 2022 /