Thomas Cammaert in Wie is de Mol? 2017

Thomas Cammaert doet mee aan Wie is de Mol? 2017. De Vlaamse acteur doet mee in de Nederlandse editie van de spelshow, die door Art Rooijakkers wordt gepresenteerd. Na maanden van speculeren zijn de namen vandaag bekendgemaakt.

In het voorjaar van dit jaar vonden de opnames plaats in Amerika. Thomas Cammaert neemt het op tegen wetenschapsjournalist en schrijver Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, radio dj Jeroen Kijk in de Vegte, presentator Jochem van Gelder, journalist en schrijfster Roos Schlikker, actrice en comédienne Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel, acteur Thomas Cammaert, choreograaf Vincent Vianen en zangeres Yvonne Coldeweijer.

Vanaf zaterdag 7 januari is te zien hoe de kandidaten tegen het decor van het indrukwekkende landschap van Oregon (USA) intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten moeten vervullen om geld te verdienen voor de pot. Tien weken lang moeten zij lef tonen, volhardend zijn en samenwerken, niet wetende wie ze kunnen vertrouwen. Altijd met die belangrijkste vraag in het achterhoofd: Wie is de Mol?

Wie is Thomas Cammaert

Voor wie zich afvraagt ‘wie is die Thomas Cammaert eigenlijk’ een korte biografie. Oorspronkelijk is de 32-jarige Vlaamse acteur afkomstig uit Ekeren. In 2006 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Hij was te zien in verschillende toneelstukken en musicalproducties, waarbij zijn bekendste rol die van Joop Admiraal is in de musical én tv-serie Ramses. En we mogen natuurlijk ook Soldaat van Oranje niet vergeten. Daarin speelde hij de rol van Anton en op dit moment de alternatie in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema.

Ook in Vlaanderen was hij te zien. Zij tv-debuut maakte hij in 2000 in een aflevering van Spoed. En op het witte doek was hij in 2007 te zien in de speelfilm Vermist van Jan Verheyen. In 2010 had hij ook een gastrol in Aspe.

Wie is de Mol?, vanaf zaterdag 7 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Thomas Cammaert in Wie is de Mol? 2017
Uiterst links op de foto Thomas Cammaert. Bron: AVROTROS/Michel Schnater

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 november 2016 /