MAX vakantieman 2022 met Sybrand Niessen en Jeanine Janssen

MAX vakantieman is ook in de zomer 2022 weer op tv te kijken. Vanaf vanavond (20 juni) staan presentator Sybrand Niessen en MAX Ombudsman Jeanine Janssen weer klaar voor vakantiegangers met uiteenlopende problemen. Je kunt MAX vakantieman om 20.35uur kijken op NPO1.

MAX vakantieman 2022

De opzet van MAX vakantieman is ook in 2022 onveranderd: de omroep schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. 

Tips en rubrieken

Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. In de rubriek Beste Vakantieman behandelen ze vragen van kijkers. Die antwoorden geeft een deskundige. En misschien wel één van de leukste onderdelen van het programma: De Mystery Guest met de beoordeling door een onverwachte gast.

Klachten voor MAX vakantieman

Heb je een prangende vraag aan of een tip voor de MAX vakantieman? Of heb je het gevoel dat je onrecht is aangedaan bij het boeken van een reis of uitje? Verliep jouw vakantie niet zoals gehoopt en heb je een klacht die, of een probleem dat om een oplossing vraagt? Moest je jouw reis afbreken of annuleren, en zit je nu met een financiële strop? Laat het de redactie van MAX vakantieman weten en misschien kunnen wij zij helpen een oplossin te vinden voor de klachten en problemen: MAXvakantieman.nl.

Foto: Sybrand Niessen | © MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juni 2022 /