Topmakelaars met Béa Vandendael en deze andere makelaars

Liefhebbers van Blind Gekocht-makelaar Béa Vandendael hoeven haar niet te missen nu het vierde seizoen erop zit. Béa Vandendael is namelijk één van de makelaars die wordt gevolgd voor de nieuwe realityreeks Topmakelaars van Play4. Topmakelaars is vanaf vanavond – donderdag 2 juni – iedere donderdag om 20.35 uur te kijken op Play4 en GoPlay. We stellen in dit artikel alle deelnemende makelaars aan je voor.

Topmakelaars

Het gaat hard en snel op de huizenmarkt en dat heeft ook makelaar Béa Vandendael gevoeld tijdens het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van die fascinerende immowereld? Daar krijgt de kijker nu eindelijk een antwoord op in Topmakelaars. Béa Vandendael en negen van haar collega makelaars nemen de kijker mee in hun werk- én privéleven. Ze gaan dieper in op hoe ze huizen inkopen, verkopen en klanten begeleiden. Wat doet een makelaar precies? Wat drijft hen om elke dag opnieuw vol passie de snel veranderende huizenmarkt te lijf te gaan en potentiële kopers en verkopers binnen te halen? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk? 

Deelnemers Topmakelaars

Béa Vandendael, Dirk Vermeulen, Anneke Winkelmolen, Mo Raehani, Dikra El Bacha, Karel Vanacker, Jolien Berbiers, Dorine Vanderhaeghe, Matthew Daykin en Johan Krijgsman; stuk voor stuk zijn het vedetten binnen hun vakgebied. Van miljoenenpanden tot cosy stadswoningen en appartementen aan de zee, de makelaars hebben elk een brede waaier aan woning met een eigen verhaal in hun portefeuille en proberen zoveel mogelijk woningen met potentieel in te kopen. Wil je meer ontdekken over de deelnemers aan Topmakelaars? We stellen alle makelaars hieronder uitgebreid aan je voor.

Béa Vandendael

“Een goeie makelaar is een matchmaker: de juiste persoon bij het juiste huis brengen”, aldus Béa Vandendael (58) van ERA IMMPULS in Overijsse. Al vier seizoenen langs is deze dame uit Huldenberg dé vastgoedexperte van Blind Gekocht (en dus te zien aan de zijde van Bart Appeltans). Béa Vandendael is 16 jaar actief in de immowereld. Hoe ze als makelaar wordt omschreven: eerlijk, passioneel en to the point.

Dirk Vermeulen

“Vroeger verzorgde ik patiënten, nu zorg ik voor mensen”, aldus Dirk Vermeulen van ERA LEUS in Zaventem, Sterrebeek en Machelen. Hij ruilde de zorgsector en sales- & marketingfuncties binnen enkele internationale medische en farmaceutische bedrijven in om makelaar te worden. Inmiddels is hij een jaar actief in de immowereld en BIV stagiair. Dirk Vermeulen is 59 jaar en is geboren en getogen in Gent, maar woont al 35 jaar in Brussel. Hij wordt omschreven als klantgericht, flamboyant, goedlachs en stijlvol.

Anneke Winkelmolen

Anneke Winkelmolen (39) uit Hasselt Van ERA NOBIS in Hasselt, Herk-de-Stad, Alken en Zonhoven is erkend vastgoedmakelaar en runt haar eigen kantoor. Ze is zes jaar actief immowereld. Anneke Winkelmolen gaf haar vaste job bij de Universiteit van Hasselt op en gooide zich volledig in de makelaardij. Deze makelaar is zorgzaam, lief en empatisch. “Ik zie mijn panden als mijn kindjes, ik leef daarvoor.”

Mo Raehani

Hakuna matata! – dat is het motto van Mo Raehani van ERA WONEN in Linkeroever, Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Dendermonde, Berlare, Zele, Beveren en Zottegem. Deze 34-jarige makelaar uit Zwijndracht zat voorheen in de autoverkoop. Hij is inmiddels twee jaar werkzaam in de immowereld en inmiddels Kantoorverantwoordelijke van het kantoor op Linkeroever en Regioverantwoordelijke voor Linkeroever, Kruibeke en Zwijndrecht. Makelaar Mo Raehani wordt omschreven als goal-getter, vlotte babbelaar en energiek.

Dikra El Bacha

Dikra El Bacha is een collega van Mo Raehani; ze is werkzaam bij ERA WONEN in Beveren, Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Dendermonde, Berlare, Zele, Linkeroever en Zottegem. Ze is afkomstig uit uit Beveren en hier ook werkzaam als Kantoorverantwoordelijke in Bever-Waas. Inmiddels is Dikra El Bacha een jaar actief in de immowereld; daarvoor werkte ze in de autoverkoop. Deze makelaar wordt omschreven als een gedreven powerwoman, joviaal en modebewust. Zelf zegt Dikra El Bacha: “Mensen onderschatten mij vaak, maar what you see is not what you get. Ik sta echt wel op mijn strepen.”

Karel Vanacker & Jolien Berbiers

Powerkoppel Karel Vanachter (36) en Jolien Berbiers (30) zijn al elf jaar actief in de immowereld. Ze zijn zaakvoerders van maar liefst acht kantoren: ERA ONE in Antwerpen Centrum, Antwerpen Noord, Deurne, Brasschaat, Schilde, Hoogstraten, Beerse en Turnhout. Deze erkende vastgoedmakelaars komen respectievelijk uit Izegem en Melle; inmiddels wonen Karel Vanacker en Jolien Berbiers samen in Brasschaat. Ze zijn Ondernemend, competitief en ambitieus. Of zoals Karen Vanacker en Jolien Berbiers zelf zeggen: “We ademen vastgoed. Een makelaar ben je niet van 9 to 5, een makelaar ben je for life.”

Dorine Vanderhaeghe

“Ik ben een harde tante die niet loslaat. Als kopers of verkopers warm zijn, dan moet je ze niet laten afkoelen”, aldus Dorine Vanderhaeghe van ERA SERVIMO in Nieuwpoort, Koksijde, Knokke, De Panne, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Ze is 62 jaar en afkomstig uit Koksijde. Inmiddels is Dorine Vanderhaeghe al 35 jaar werkzaam in de immowereld. Ze behoort al jaren tot de crème de la crème van de ERA commerciëlen in België. Deze makelaar wordt omschreven als rechtuit, gepassioneerd en ervaren.

Matthew Daykin

Matthew Daykin is werkzaam bij Dorine Vanderhaeghe; ze is zijn mentor en noemt haar ook wel zijn immo-mama. “Ik ben pas begonnen en dit is het voor mij. Ik ga er volledig voor en mijn enthousiasme is mijn grootste kracht”, aldus de 22-jarige makelaar, die afkomstig is uit Alveringem en Britse roots heeft. Hij is dan nog maar net actief in de branche inmiddels doet hij al zelfstandig eigen in- en verkopen. Matthew Daykin wordt omschreven als enthousiast, leergierig en vriendelijk.

Johan Krijgsman

De 36-jarige Johan Krijgsman uit Berlaere is CEO van ERA. Deze selfmade man is al 16 jaar actief in de immowereld als founder & CEO van ERA WONEN. Inmiddels is Johan Krijgsman drie jaar CEO van ERA in België. Als rasechte ondernemer is hij ook zaakvoerder van andere bedrijven in de architectuur, syndic en ontwikkeling en biedt hij op deze manier een one-stop-shop in de vastgoedsector aan. Johan Krijgsman wordt omschreven als ambitieus, vooruitstrevend en motivator.

Topmakelaars kijken

Topmakelaars is vanaf vanavond – donderdag 2 juni – iedere donderdag om 20.35 uur te kijken op Play4 en GoPlay. Wil je dit programma volgen, maar ben je niet woonachtig in België, zorg dan voor een VPN Verbinding. Zet die vervolgens op België, zodat je gewoon via GoPlay kunt kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 juni 2022 /