De Verraders reünie: intriges, confrontatie en vriendschap

Je kunt vanavond – donderdag 31 maart – om 20.35 uur op VTM kijken naar de reünie-aflevering van De Verraders met intriges, frustraties, confrontaties en veel vriendschap. Niels Albert, Kim Van Oncen, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn wonnen als bondgenoten de show.

De Verraders reünie

Niels Albert, Kim Van Oncen, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn bleven als winnaars over uit de groep van 3 verraders en 15 bondgenoten. De groep komt nog een keer samen in de reünie aflevering van De Verraders, waarin Staf Coppens hen alle onbeantwoorde vragen voorschotelt. Confrontaties worden aangegaan, frustraties worden uitgepraat en mysteries worden opgehelderd.

Keuze Loïc Van Impe

De bekende Vlamingen nemen plaats op de sofa bij Staf Coppens en kijken samen naar de spannende finale, die voor velen nog een verrassing van formaat is. Eén vraag brandt op ieders lippen: waarom heeft Loïc Van Impe gedaan wat hij heeft gedaan? “Ik vertrouwde niemand meer”, zegt hij daarover. “Ik was compleet paranoia en zo boos op Jamie-Lee toen.” Staf Coppens polst naar wat Walter Damen vindt over de bijzondere zet van zijn collega-verrader.

Walter Damen en Jamie-Lee Six

En heeft hij ondertussen al verteerd dat Jamie-Lee Six hem uit het spel heeft verbannen? Tijdens een gesprek laait de discussie alleszins op. “Er is nooit enig moment geweest van potentieel verraad van mij naar de verraders toe”, klinkt het stellig bij Walter Damen. “Dat mag vandaag niet gebruikt of misbruikt worden om een eigen plan naar buiten te brengen.”

Moord op Astrid Coppens in De Verraders

Eén van dé spraakmakende momenten was de moord op publiekslieveling Astrid Coppens. Hoe kijkt zij naar de wendingen sinds haar vertrek? Feit is dat het omstreden pact van wagon 1 ook tijdens de reünie nog steeds de gemoederen verhit. “Ik vind dat je eigen bondgenoten verloochenen”, aldus Astrid Coppens. “Iedereen is op een andere manier in het spel gegaan. Ik om verraders te ontmaskeren en voor de bondgenoten te strijden, anderen om te winnen. Ik ben geschrokken van de publieke opinie na de aflevering. Het was leuk om daar steun uit te krijgen.”

Winnaars De Verraders 2022 België

Kim Van Oncen, Niels Albert, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn gingen naar huis als eindwinnaars van het spel. Hoe hebben zij het spel beleefd? Zijn ze blij met hoe ze het hebben gespeeld? En waarom is Bart ‘de man van de pactjes’? Kim, Niels, Bart en Ward zijn bovendien niet de enige winnaars van De Verraders. Staf maakt in de reünie-aflevering bekend welke kijker het spel op vtm.be heeft gewonnen en de zilverstaven ter waarde van 8.400 euro opstrijkt…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 maart 2022 /