Blind Gekocht: Jaren Later met Jani Kazaltzis op Play5

Jani Kazaltzis start zijn Blind Gekocht-avontuur met het nieuwe programma Blind Gekocht: Jaren Later. Hierin gaat de presentator langs bij voormalig deelnemers van het programma. Hoe zou het nu met ze zijn? In drie afleveringen wordt er terug gekeken naar de kandidaten uit de voorgaande drie seizoenen van de Vlaamse Kopen zonder kijken. Per afleveringen worden de deelnemers uit één seizoen Blind Gekocht besproken; te starten met seizoen 1. En ook makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans zijn van de partij. Blind Gekocht: Jaren Later is vanaf vanavond -dinsdag 15 maart – om 21.50 uur te kijken op Play5.

Jani Kazaltzis in Blind Gekocht

Binnenkort neemt Jani Kazaltzis het roer over van Kobe Ilsen in het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar hoe zou het nog zijn met de koppels uit de voorbije drie seizoenen? Geen betere manier voor Jani Kazaltzis om zich in te werken dan te beginnen bij het begin. Hij mag in Blind Gekocht: Jaren later langs bij oud-deelnemers aan het programma.

Blind Gekocht: Jaren Later

Zes koppels gaven in het eerste seizoen al hun spaargeld af aan makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans, met de hoop dat zij hun woondroom konden waarmaken. De experten vonden voor iedereen een huis, maar is het de droomwoning waar de duo’s zo naar verlangden? Bart en Béa zijn enorm benieuwd hoe het drie jaar later met hen gaat.

Hoe gaat het met Deelnemers Blind Gekocht?

Jani blikt ook terug bij Anton en Roxane, een jong koppel uit het Waasland. Zij wisten perfect wat ze wilden: een huis met veel hoekjes en kantjes. Ze gingen op zoek naar hun eigen ‘Villa Kakelbont’, de woning van Pippi Langkous. Maar bij de eerste kennismaking met het huis dat de experten voor hen gekocht hadden, waren ze niet overtuigd. Kreeg het huis een nieuwe make-over of zijn Anton en Roxane blij met hun eigen ‘Villa Kakelbont’?

Londerzeel

“Het gras is groener in Londerzeel!” Als er één duo de gemeente Londerzeel op de kaart heeft gezet, dan zijn het Kim en Cédric. Hun liefde voor de postcode 1840 was enorm groot. Bart Appeltans en Béa Vandendael kochten een halfopen bebouwing in hun favoriete gemeente, maar het duo had tijd nodig om te wennen aan hun nieuwe woning. Zijn Kim en Cédric nog steeds verknocht aan hun huis in Londerzeel? Jani Kazaltzis gaat bij hen langs en merkt dat de tijd er niet heeft stil gestaan, de woning onderging een fijne evolutie!

Wanhopige zoektocht

En hoe zou het nog zijn met Bart en Els uit Ternat? Voor ze zich inschreven bezocht het koppel ongeveer 90 huizen, telkens zonder resultaat. “Wij hebben precies schrik om een bod uit te brengen, dan is het zo definitief”, vertelde Els. Maar met een kindje op komst werden ze wanhopiger met de tijd. Bart Appeltans en Béa Vandendael kochten en renoveerden drie jaar geleden een villa voor hen in Ternat.

Opnieuw meedoen aan Blind Gekocht

En hoe zou het nog zijn met Nisse en Mathilde uit Gentbrugge & Klaas en Heleen uit Antwerpen? Jani brengt ook een bezoekje aan Tom en Vicky, want zij willen zich graag opnieuw inschrijven. Daar wil Jani het fijne van weten…

Wil je Blind Gekocht vanuit Nederland kijken, dan is dit mogelijk via GoPlay en een VPN-verbinding, die je op België kunt zetten (zie link hieronder bij VlaamsKijken steunen).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 maart 2022 /