Uitgerust & Immuun show van Xander De Rycke op Streamz te kijken

Je kunt de nieuwe Uitgerust & Immuun show van Xander De Rycke sinds vandaag op Streamz kijken. “De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien.” Ontdek er hier alles over.

Xander De Rycke

Sinds 2016 tourde Xander De Rycke jaarlijks met Houdt het voor bekeken (HHVB), een comedy special over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Omwille van de coronapandemie bracht hij de HHVB Covid-19 special exclusief naar Streamz. Nog geen half jaar later kondigt De Rycke Uitgerust & Immuun aan, die sinds vandaag 15 september op Streamz staat. Ook zijn vorige HHVB-specials, en de shows Quarter-Life Crisis en Vanavond Live zijn daar te bekijken. Wist je dat Xander De Rycke ook twee boeken heeft geschreven?

Uitgerust & Immuun show

Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In de verderzetting en uitbreiding van deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in België. De perfecte gelegenheid om dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uit te lachen. Hij vertelt op het podium van OLT Rivierenhof honderduit over coronabeleefdheid, erectieversterkende middelen, over hoe hij zelf slachtoffer werd van het virus en over die keer dat hij in de supermarkt over de rooie ging. Materiaal genoeg om je een lachstuip te bezorgen.

Uitgerust & Immuun 2.0 van Xander De Rycke

De Rycke begon de show op te voeren in de zomer van 2020, maar moest hem uiteindelijk stil leggen door de tweede lockdown. De nieuwe lockdown(s) gaven de comedian voldoende materiaal om Uitgerust & Immuun nog uitgebreider te maken, met de heuse 2.0-versie die je nu op Streamz als resultaat kan zien. Van de versie die hij in de zomer van 2020 speelde, bracht De Rycke ook een vinyl-album uit op de markt. Die selectie van Uitgerust & Immuun is ook te beluisteren op Spotify. Xander speelt tevens op 27 november in de Lotto Arena zijn ‘special XDR15’.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 september 2021 /