Betekent brand tragisch Familie einde voor Peter en Marie-Rose

Betekent de brand die we vanavond in Familie zagen het tragische einde voor Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere). Dat deze twee acteurs Familie moeten verlaten, weten we natuurlijk al een tijdje. Maar zal het echt zo heftig gaan? Het wordt wachten tot maandagavond 20.00 uur, zodat we op VTM en VTM GO het vervolg kunnen kijken.

Brand in Familie

Peter (Gunther Levi) werd midden in de nacht opgeschrikt door hevige rook in zijn huis. Toen hij de trap afkwam werd duidelijk dat er zich een vlammenzee had gevormd en dat de volledige benedenverdieping in lichterlaaie stond. “Ma! Brand! Victor!”, riep Peter uit. Hij wist de kleine Victor meteen in veiligheid te brengen bij een buurvrouw.

Komen Peter en Marie-Rose bij brand om het leven?

Daarna aarzelde Peter niet om de vuurzee opnieuw in de lopen, op zoek naar zijn moeder Marie-Rose (Martine Jonckheere). Die lag bewusteloos op de grond, bevangen door de rook. Peter probeerde haar met al zijn kracht het huis uit te dragen, maar werd zelf het slachtoffer van de ondraaglijke rookvorming. Beiden bleven ze roerloos op de grond liggen, terwijl de hulpdiensten voor het huis postvatten.

Is dit het afscheid van Martine Jonckheere en Gunther Levi waar de fans zo bang voor zijn of is er toch nog hoop?

Verlaat Veerle Eyckermans Familie?

Terwijl Peter en Marie-Rose de vlammen trotseerden zagen de kijkers hoe Francesca (Veerle Eyckermans) afscheid nam van Jan (Jef De Smedt). Het feit dat ze de strijd om de voogdij over baby Victor verloren heeft, valt haar zwaar. “Ik denk eraan om naar Afrika te vertrekken. Peter gaat niet bijdraaien, zeker niet na alles wat er gebeurd is. Ik heb niks meer Jan”, klonk het. Voegt Francesca de daad bij het woord en verlaat actrice Veerle Eyckermans dus Familie?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2022 /