Extra uitzending VTM NIEUWS over oorlog in Oekraïne

VTM NIEUWS beantwoord vanavond – donderdag 24 februari – om 21.45 uur in een extra uitzending alle vragen van Vlamingen over de oorlog in Oekraïne. De inval van het Russische leger in Oekraïne zorgt voor wereldwijde verontwaardiging. Nieuwsanker Stef Wauters presenteert de uitzending die getiteld is: Oorlog in Oekraïne, het antwoord op uw vragen.

VTM NIEUWS over oorlog in Oekraïne

Ook in België volgen heel veel Vlamingen de actualiteit op de voet. Hoe is het zover kunnen komen? En wat is de mogelijke impact op het dagelijkse leven bij ons? VTM NIEUWS geeft een antwoord op de belangrijkste vragen van kijkers in een extra nieuwsuitzending met nieuwsanker Stef Wauters. De uitzending komt in de plaats van Faroek: De Tip van Eén Miljoen. 

Oorlog in Oekraïne, het antwoord op uw vragen

In Oorlog in Oekraïne, het antwoord op uw vragen brengt Stef Wauters militaire, politieke en economische experten rond de tafel om helderheid te geven in deze snel evoluerende toestand. Zo schuiven onder meer professor internationale politiek Bart Kerremans en financieel expert Paul D’Hoore mee aan.

Laatste nieuws uit Kiev en Moskou

Verslaggevers Robin Ramaekers en Caroline Van Nunen brengen het laatste nieuws vanuit Kiev en Moskou. “De voorbije uren en dagen ontvingen we al honderden vragen van bezorgde Vlamingen over wat er in Oekraïne aan het gebeuren is. We willen hier, zo goed als de actualiteit het toelaat, duidelijke antwoorden geven die mensen echt kunnen helpen om te begrijpen wat er aan het gebeuren is”, vertelt VTM NIEUWS-anker Stef Wauters.

Faroek: De Tip van Eén Miljoen verplaatst

Heel Vlaanderen kan nog tot vanavond vragen insturen via HLN.be. Daarnaast is VTM NIEUWS er de hele dag door om het nieuws op de voet te volgen.  De uitzending Faroek: De Tip van Eén Miljoen (de zaak van Tanja Groen, die nu de Belgische grens over gaat), die normaal voorzien was voor vanavond, wordt verschoven naar dinsdag 1 maart om 21u35 bij VTM.

Foto: gemaakt in Kiev in oktober 2021 (hoofdstad van Oekraïne voor de oorlog met Rusland, 2022).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 februari 2022 /