Documentaire Jong Geleerd, Nooit Gedaan van Stijn de Vries op tv

De documentaire Jong Geleerd, Nooit Gedaan is sinds december 2021 iedere vrijdag te zien op het YouTube-kanaal van Spuiten en Slikken. Gemist? Geen probleem: Jong Geleerd, Nooit Gedaan van Stijn de Vries is vanaf vanavond – dinsdag 22 februari – wekelijks om 23.14 uur te kijken op NPO3. In deze documentaire onderzoekt de jonge tv-maker (23) of hij ontmaagd moet worden.

Documentaire Jong Geleerd, Nooit Gedaan

Stijn de Vries (23) heeft het ogenschijnlijk goed voor elkaar: fijne vrienden, een mooie plek om te wonen en een leuke baan. Toch knaagt er iets aan hem: hij is nog maagd. En daar krijgt hij vaak vreemde reacties op. In de documentaire reeks Jong Geleerd, Nooit Gedaan gaat hij op onderzoek uit. Want waarom is hij nog maagd? Ben je pas volmaakt als je seks hebt gehad? En hoe kan het dat bijna een kwart van de jongens rond de 23 jaar nog maagd is, maar je daar niets over hoort?

Dit is niet de eerste documentaire, die niet alleen op YouTube te kijken is, maar ook op tv komt. Zo kon je eerder kijken naar Dealen met Designerdrugs en ik ben benieuwd of De grens van Onlyfans te kijken zal zijn.

Stijn de Vries

Stijn de Vries: “Vroeger dacht ik dat ik in mijn studententijd los zou gaan, maar dat is tot op heden niet gebeurd. En dan ben je nog maagd op je 23ste. Ik heb me er jaren voor geschaamd en dacht altijd dat ik de enige was. Als ik toegeef nog geen ervaring in bed te hebben krijg ik de gekste reacties. Schijnbaar pas ik niet in het beeld dat mensen hebben bij maagden. Maar waarom is mijn maagdelijkheid zo’n ding? Dat heb ik in deze documentaire onderzocht.”

Documentaire Stijn de Vries over nog maagd zijn

In de documentaireserie gaat Stijn de Vries onder andere langs bij Joey (24) die per se ontmaagd wil worden en daar een escort voor inschakelt. Daarnaast spreekt Stijn de Vlaamse seksuoloog Kaat Bollen. Zij legt hem uit wanneer je als homoseksuele jongen ontmaagd bent. De tv-maker valt zelf ook op mannen. Ook gaat Stijn de Vries op pad met Ruud (31), die nog maagd is en een cursus volgt om vrouwen aan te leren spreken in de hoop iemand aan de haak te slaan. En om zichzelf sexy te voelen, besluit Stijn mee te doen met een kinky optreden. Tot slot schuift hij aan bij een ‘maagdendiner’. Hier gaat Stijn in gesprek met andere maagden om antwoord te krijgen op de vraag: wat maakt het eigenlijk uit om maagd te zijn?

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 februari 2022 /