Dzifa Kusenuh maakt documentaire De grens van Onlyfans

Dzifa Kusenuh aan de slag als OnlyFans creator in Spuiten en Slikken docuserie De Grens van OnlyFans. In deze reeks die vier afleveringen bevat, gaat ze op zoek naar de antwoorden op de volgende vragen. Waarom zou je sexy content plaatsen op OnlyFans? Wat voor prijskaartje hang je aan jezelf? En hoeveel invloed hebben fans op de content die je plaatst?

OnlyFans

Op OnlyFans bieden zogenaamde ‘creators’ sexy content aan tegen betaling. Maar fans trekken hun portemonnee niet voor hetzelfde. Ze willen steeds meer van iemand zien. En daardoor vervagen de grenzen van sommige creators. Wat vaak begint met foto’s in lingerie verandert al snel in (solo) porno. Dzifa Kusenuh treedt de wereld van OnlyFans creators binnen door er zelf een te worden. Ze geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot en belandt aan het eind van de documentaireserie voor een keuze: houdt ze haar account? Of verwijdert ze het?

Eerder kon je hier al verschillende documentaires over bekijken, zoals Socials, Seks & Centen en OnlyFans Uncovered. In Vlaanderen kun je dit najaar kijken naar OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid.

DzifaKusenuh

Dzifa Kusenuh: “Het werk van OnlyFans-creators heb ik enorm onderschat en mijn respect voor (online) sekswerkers is door dit programma echt gegroeid. Veel mensen denken dat het ‘easy money’ is, maar je betaalt er als creator ook echt een prijs voor.”

De grens van OnlyFans kijken

In de eerste aflevering maakt Dzifa Kusenuh een OnlyFans-account aan onder de naam ‘Dzifantasy’. Maar een naam alleen is niet genoeg. Er moet ook een profielfoto bij. Welke pose neem je aan? En hoe kijk je in de camera? Dzifa wringt zich in allerlei bochten voor het perfecte plaatje. Ook gaat ze langs bij populaire creators: Sheena James, Roos, Karolin, Feya Fern en Amber Bassick. Dzifa vraagt ze hoe zij hun foto’s maken en hoe ze hun leven als creator beleven. Maar het blijft niet bij de belevenis van de creators zelf. Want hoe gaat iemands omgeving ermee om? Verderop in de docu-serie gaat Dzifa Kusenuh in gesprek met haar eigen beste vriendin. Hoe kijkt zij ertegenaan dat ze een creator is geworden? Deze reeks is op YouTube te kijken.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 juni 2021 /