Ajouad El Miloudi met tweede seizoen De Sociëteit op zondag avond

Ajouad El Miloudi presenteert het tweede seizoen van De Sociëteit. De show is niet meer om 17.10 uur te zien, maar wordt voortaan op zondag avond om 22.40 uur uitgezonden op NPO2 bij de NTR. Ontdek hier alvast meer over deze inclusieve talkshow, waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Dit alles met een open insteek.

Tweede seizoen De Sociëteit

In de eerste uitzending van het tweede seizoen is er aandacht voor het belang van voorlezen en diversiteit in kinderboeken. Schuift Süeda Işıkaan aan om het te hebben over moslima’s in een punkband in de serie We Are Lady Parts. En vertellen ontwerper Aziz Bekkaoui en modejournalist Cécile Narinx (die je recent nog zag in Slokje Teveel?) over de invloed van Thierry Mugler, de Franse modeontwerper die deze week overleed.

De Sociëteit

De Sociëteit staat voor een weloverwogen mix van politiek, human interest, humor en cultuur. Was een sociëteit vroeger voor een beperkte groep mensen toegankelijk; de makers hopen met dit programma een voorbeeld te zijn voor een nieuwe sociëteit, één waar iedereen welkom is. De show wordt bewust vanuit Rotterdam gepresenteerd, omdat dit dé stat van de vooruitgang is. Rotterdam is jong, bruisend van energie, kosmopolitisch en open. Kenmerken die perfect passen bij De Sociëteit.

Ajouad El Miloudi

“Het is voor mij een mooie uitdaging om in een tijd waarin er veel gebeurt en er steeds meer gevoeligheden zijn een veilige omgeving te bieden aan bijzondere gasten om hun verhaal te vertellen. In De Sociëteit is iedereen welkom”, vertlet Ajouad El Miloudi. Je kent hem ook van het programma Ajouad. Daarnaast presenteerde hij onder andere Willem Wever en Puberruil.

Foto: Stijn Ghijsen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 januari 2022 /