Naar bed: deelnemers vertellen vanuit bed over hun relatie

Met vlinders in de buik, misselijk van jaloezie, vermoeid van de sleur, op zoek naar spanning of boos om de kleinste dingen… Stellen bespreken in het nieuwe VPRO-programma Naar bed hun relatie vanuit de meest intieme plek van het huis. Iedere week glijden we mee tussen de lakens van een aantal koppels, om zo een kijkje te krijgen in hun relatie. Ontdek meer over de deelnemers van Naar bed. Deze show is vanaf vanavond – maandag 24 januari – rond 21.50 uur te kijken op NPO3.

Naar bed

In Naar bed vertellen stellen vanuit hun bed tot in detail over hun relatie en de kwaliteit daarvan. Iedere aflevering zijn steeds weer verschillende paren – oud, jong, monogaam, polyamoreus, veertig jaar getrouwd of net verkering – openhartig over het nodige ‘onderhoud’ aan hun relatie. In een eerlijk gesprek tussen geliefden worden verlangens, verhoudingen, vertrouwen, ruzie en intimiteit besproken. En daarmee wordt de kijker een spiegel voorgehouden die hem misschien meer leert over zichzelf dan over de koppels…

Relaties

Hoe doen we dat eigenlijk allemaal? Het hebben én houden van een relatie. Wat zijn de verwachtingen als je elkaar nog maar net kent en hoe verandert de relatie naarmate je langer bij elkaar bent of kinderen krijgt? Hoe houd je het vol als je partner een open relatie wil en jij eigenlijk niet? En hoe zorg je ervoor dat je de frustratie uit de weg gaat als de afwas wéér niet is gedaan of je partner geen prater is?

Deelnemers Naar bed

In de eerste week van Naar Bed maken we kennis met heel verschillende deelnemers. Zo vertellen de mannen Axe en Robin onder meer dat hun relatie begon met veel leugens. Caroline en Jan geven een kijkje in hun leven; zij geven elkaar niet altijd de ruimte die ze anderen voorschrijven in hun tantralessen. Voor Ronald en Caroline is het innerlijk belangrijker dan het uiterlijk. Nancy en Dexter vertellen over een heel leven dat er helaas niet mocht zijn. En Jerry ziet soms liever zijn nieuwe schoenen dan zijn man Ruud als hij zijn ogen opent in de ochtend.

Zestien afleveringen

In totaal zijn er zestien afleveringen van Naar bed, waarin dus heel verschillende deelnemers aan het woord komen over hun relatie. We zien iedere maandag tot en met donderdag rond 21.45 uur geliefden aan het woord bij VPRO op NPO3. Terug te kijken via NPO Start en NPO Plus. Vanuit het buitenland kan dat met een VPN-verbinding.

Foto: Maarten Kramer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 januari 2022 /