Nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer met deze gasten

Art Rooijakkers is inmiddels toe aan het vijfde seizoen van Rooijakkers over de Vloer. Een bijzonder nieuw seizoen deze keer, want Art Rooijakkers presenteert niet alle afleveringen van dit seizoen Rooijakkers Over De Vloer. Hij kreeg namelijk corona. Ewout Genemans heeft die aflevering voor zijn rekening genomen. Ontdek hier meer over de gasten uit dit seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Op Videoland staan inmiddels twee afleveringen klaar; vanavond – woensdag 5 januari – is de eerste om 21.30 uur op RTL4 te kijken.

Gasten nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer

Wie de gasten van dit nieuwe seizoen Rooijakkers Over De Vloer zijn, is nog niet allemaal bekend. Maar wat wij inmiddels weten, is dat we Donnie beter leren kennen. En dat Art Rooijakkers ook langs gaat bij Bonnie St. Claire. Kortom: dit zijn al twee markante gasten. Wie er in ieder geval niet komen, zijn deze gasten – die zag je al in het vorige seizoen.

Donnie

Art Rooijakkers gaat in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen op pad met een van de meest excentrieke rappers van Nederland: Donnie! Bij deze woordkunstenaar en hitmachine gaat alles voor de wind, al vertelt hij open over zijn worstelingen in het leven. Thuis ziet Art een lieve, rustige en zorgzame vader, die op het podium van een uitverkocht Paradiso verandert in een podiumbeest. Wist je dat Donnie op dit moment zijn eigen show Donnie op de Monnie heeft op Amazon Prime Video? Nog geen lid: je hebt een proefperiode waarin je 30 dagen gratis kijkt.

Bonnie St. Claire

Art Rooijakkers gaat in de tweede aflevering van dit nieuwe seizoen langs bij Bonnie St. Claire. Jarenlang konden mensen bij haar maar aan een ding denken: haar alcoholverslaving. Dat is verleden tijd! Sinds 2018 heeft Bonnie druppel meer gedronken. Bonnie blikt openhartig terug op deze donkere periode uit haar leven, maar er is ook aandacht voor dat waar het ooit allemaal mee begon: De muziek! Wist je dat afgelopen zomer de biografie van Bonnie is verschenen: Kwam een vrouw bij de slijterij.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2022 /