Nieuwjaarsspecial van Camping Coppens te kijken bij VTM

Konden we vorige week al genieten van een kerstspecial van Camping Coppens; vanavond (woensdag 5 januari) is het ook tijd voor een nieuwjaarsspecial. Kijk om 20.30 uur op VTM naar Camping Coppens – Nieuw Jaar Nieuwe Voornemens. Aan de hand van een terugblik op het voorbije hectische jaar proberen Staf Coppens, Monique van der Velden en hun kids Beau en Nora voornemens te bepalen voor elkaar om het jaar goed te starten.

UPDATE September 2023: Je kunt nu kijken naar Camping Coppens seizoen 3. Klik op de link (de gekleurde tekst) en lees er alles over (ook hoe je in het buitenland kunt kijken).

Nieuwjaarsspecial Camping Coppens

“Samen met jullie wil ik terugblikken op een zalig, maar zot jaar. Om er meteen ook enkele goede voornemens aan vast te hangen”, steekt Staf Coppens van wal in de nieuwjaarsspecial van Camping Coppens. Maar goede voornemens maken om het jaar te beginnen… dat is blijkbaar niet zo evident bij de familie Coppens. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Staf heeft alvast een aantal goede voornemens verzameld die het gezin onderling moet verdelen. “Als de meerderheid stemt dat dat voornemen bij jou moet komen, dan moet dat ook zo gebeuren. Degene die de voornemens écht niet wil en die ze dus weigert, moet een straf doen.”

Meest memorabele momenten uit 2021

Op het lijstje met goede voornemens staan alvast: ‘iets minder kleinzerig zijn’, ‘familie nog meer op de eerste plaats zetten’, ‘iets minder de baas spelen’ en… ‘elke dag naar de composthoop gaan’. Aan wie zijn deze voornemens gericht? Staf en zijn gezin doen het verhaal uit de doeken en blikken aan de hand van de meest opmerkelijke momenten uit het voorbije jaar terug op het memorabele 2021.

Camping Coppens in Nederland kijken

Na het succes van het eerste seizoen op SBS6 hopen we dat het tweede seizoen én dus ook de kerstspecial en deze nieuwjaarsspecial van Camping Coppens in Nederland worden uitgezonden. Wil je daar niet op wachten en deze kerstspecial van Camping Coppens kijken vanuit het buitenland? Dat is alleen mogelijk als je gebruik maakt van een VPN-verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2022 /