Wat een stel volgt deze tien koppels | Bereiken deelnemers hun doelen?

Je kunt vanaf vanavond – dinsdag 4 januari – om 21.50 uur kijken naar Wat een stel bij BNNVARA op NPO3. Twee weken lang kun je iedere werkdag kijken of de tien koppels hun beoogde doelen halen. Maak in dit artikel alvast kort kennis met de deelnemers aan Wat een stel.

Doelen stellen voor nieuwe jaar

De jaarwisseling staat voor velen in het teken van goede voornemens en doelen stellen. Vaak zijn dat kleine, herkenbare doelen. Maar wat nou als je het samen met je partner komend jaar helemaal anders wil gaan doen? En dat het doel dat je stelt, impact heeft op de rest van je leven? Wat moet je daarvoor doen en laten?

Wat een stel

In Wat een stel worden in het turbulente afgelopen jaar tien stellen gevolgd met elk een groots doel. Deze tien koppels zijn vastberaden om dit jaar het roer volledig om te gooien. En dat gaat gepaard met veel verschillende emoties. De doelen variëren van een thuis bieden voor pleegkinderen, een succesvolle transitie doorgaan, flink afvallen tot iets fundamenteels zoals het vinden van een dak boven het hoofd. Waar het ene stel een stap dichter bij hun doel komt, ervaart de ander juist tegenslag. Maar Rome is ook niet op één dag gebouwd. Hoe gaan ze om met de ups and downs? En lukt het de koppels om binnen één jaar hun doelen te bereiken?

Bekende koppels Wat een stel

Er zitten een aantal stelletjes bij die je misschien wel kent:

  • Lisa en Jay zijn één jaar samen. Het is Lisa’s droom om dit jaar zwanger te worden van Jay, maar hij is daar nog niet zo zeker van. Lukt het haar om hem te overtuigen? Je zag Lisa en Jay recent ook in de documentaire Please Hate Me.
  • Malika is influencer en is getrouwd met profvoetballer Mustafa Symak van PEC Zwolle. De twee zijn bewust van hun luxe leven en daarom willen ze dit jaar iets betekenen voor vluchtelingen. Hun doel is om minimaal €10.000 in te zamelen.
  • Lize en Ruben hebben beide het syndroom van Down. Hun doel is om dit jaar grenzen te verleggen en zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen doen. Je leerde Lize al kennen in Down met Dummies.

Deelnemers Wat een stel

En verder doen deze koppels mee aan het nieuwe programma:

  • Nicky en Soraya gaan samen door het proces van Nicky’s transitie. Dat zal veel invloed hebben op de relatie die ze hebben. Een belangrijke stap in dat proces is een grote ingreep waarbij de mannelijke trekken van Nicky haar gezicht drastisch aangepakt worden.
  • Het is voor Leo en Wesley hun grootste wens om dit jaar ouders te worden van een pleegkindje.
  • Door een ongelukkig toeval leven Bjorn en Inge inmiddels al twee jaar op straat en daardoor zijn ze overgeleverd aan de vrijgevigheid van anderen. Samen dromen ze ervan om dit jaar samen wakker te worden in een eigen huis.
  • Berk en Padmini wonen in een woonwagen op vrije grond in Amsterdam. De gemeente gaat het terrein binnenkort ontruimen. Als ze niets doen, zullen ze op straat gezet worden. En dat terwijl Padmini zwanger is van hun tweede kindje.
  • Kimberley en Alvin zijn net ouders geworden. Na een zware zwangerschap kreeg Kimberley een postnatale depressie, wat ertoe heeft geleid dat zij, net als Alvin, eten als hoogtepunt van de dag is gaan zien. Samen zijn ze vastberaden om weer in shape te komen en eindelijk te gaan genieten van hun gezin.
  • Linette hoopt dat haar man Salim, die in Tunesië woont, eindelijk een verblijfsvergunning krijgt, zodat hij voorgoed bij haar in Nederland mag komen wonen.
  • Peter en Jenny hebben elkaar ontmoet op de set van een seksfilm. Dit jaar hopen ze door te breken en grensverleggende, zo origineel mogelijke porno te maken.

Wat een stel is een coproductie van BNNVARA en Skyhigh TV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 januari 2022 /