Nieuwjaarsspecial First Dates met deze tien vrijgezellen (2022)

Nieuwjaar in het First dates restaurant! Tien vrijgezellen wagen hun kans om het nieuwe jaar te beginnen met een nieuwe liefde. Dat doen ze niet alleen… Ontdek er snel meer over en kijk First Dates om 22.10 uur op Eén.

Nieuwjaarsspecial First Dates

In de Nieuwjaarsspecial (2022) van First Dates laten de deelnemende vrijgezellen zich bijstaan door familie en vrienden. Zij duimen voor de goede afloop, maar de daters beslissen. Schiet Cupido raak of mist hij z’n doel? Tussen de feestmenu’s door wisselen Patrick, Bram, Leena, Katelen en Ferdy Secret Santa kadootjes uit. En proeft Ferdy zijn eerste oester.

Voor de First Dates fans: heb je de First Dates Teens afleveringen al op VRT Nu gekeken?

Vrijgezellen Nieuwjaarsspecial 2022

Ben je benieuwd naar de vrijgezellen uit de Nieuwjaarsspecial 2022 van First Dates? We zetten ze voor je op een rijtje.

  • Leerkracht Hannes (25 jaar, uit Gent) brengt zijn broer Lukas en mama Martine mee. Date Ine (23 jaar, management assistant, uit Brasschaat) komt als driegeslacht: met haar mama Eef en oma Jeannine. Wanneer Ine arriveert, denkt Hannes haar te herkennen als een recente Tinder match. Maar wie heeft wie geghost? En valt hun First date dan mee of tegen?
  • De 63-jarige Annika (vertegenwoordiger, uit Ham) komt feestelijk dineren in gezelschap van dochter Stefany, schoonzoon Phillipe én hondje Loulou. Want Annika wil daten met een grote dierenvriend, anders is er geen match mogelijk. En groot moet hij ook letterlijk zijn. Zij meet 1.80 meter en wil kunnen opkijken naar de man van haar leven. René (56 jaar, commercieel manager, Maasmechelen) is dol op dieren en een man van 1.95 meter. De date start dus goed, en dat vinden ook zijn dochter Lindsey en vriendin Annick. Tussen de beide dochters klikt het meteen, maar geldt dat ook voor Annika en René zelf?
  • Kelly (27 jaar poetshulp, uit Kortessem) wil settelen met een stoere teddybeer van een man. Familie is voor haar belangrijk, en haar mama Brigitte en tante Carla genieten van de gelegenheid om haar First date van nabij te volgen. De warmbloedige Emilio (27 jaar, orderpicker, uit Houthalen) valt meteen in de smaak bij de dames. Met zijn Portugese roots en stoere, maar zachte uiterlijk lijkt hij exact wat Kelly voor Kerst besteld heeft. Emilio’s goede vrienden Ellen en Didier hopen dan weer dat dat Emilio de ware vindt en aan een gezin gaat denken. Hangt er liefde in de lucht?
  • Leerkracht Lando (49 jaar, uit Kapellen) heeft veel liefde, vriendschap en genegenheid te geven. Maar zijn focus lag de afgelopen jaren op zijn werk en tweelingdochters Isaura en Noémie, 19 jaar. De meisjes willen hun vader graag aan een nieuwe liefde helpen, nu zij stilaan het nest gaan verlaten. De Antwerpse  Cristina (37 jaar, digitaal analist) heeft een druk leven. Ze reist graag, en komt – koffertje nog in de hand – net van de trein van Parijs gestapt voor haar First nieuwjaarsdate. Haar vriendinnen Céline en Sarah hopen dat ze een reis- en levensgezel kan vinden.  
  • De 22-jarige Bernd (student kapper, uit Kortenberg) houdt van make-up en mooie kledij. Hij zoekt een verzorgde jongen met mooi haar, maar vooral met oprechtheid en een warm hart. Hij hoopt opnieuw verliefd te kunnen worden. Beste vriendinnen Margo en Léa gunnen het hem van harte, maar willen hun vriend alleen delen met de juiste match. Hasseltse Rens (23, student media en entertainment) is al sinds het kleuterklasje bevriend met Soraya en Kelly. Het drietal kent elkaar door en door. Rens houdt van mode, en bijzondere kleding. Hij wil een date met een eigen identiteit, die zichzelf trots kan tonen aan de wereld. Qua uiterlijk is de vonk er al boven het aperitief. Aan tafel wordt het gesprek tussen Bernd en Rens heel inhoudelijk. Het gaat zo vlot dat ze hun vriendinnen aan de tafels naast hen volkomen vergeten…

Foto: Eén – Vincent Custers

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2022 /