Victor Mids MINDF*CK Oudejaarsspecial: magische afsluiter 2021

Victor Mids zorgt met zijn MINDF*CK Oudejaarsspecial voor een magische afsluiter 2021. Ontdek hier meer over deze bijzondere special, die te kijken is om 21.40 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MINDF*CK Oudejaarsspecial

Op oudejaarsavond zorgt illusionist  Victor Mids voor een magische afsluiting van het jaar met de MINDF*CK Oudejaarsspecial. In deze speciale uitzending van MINDF*CK verrast Victor Mids influencers Nicolette van Dam en Bas Smit. En test hij het evenwichtsorgaan van nietsvermoedende deelnemers met een dienblad vol champagne. Ook trakteert hij de kijkers thuis op een avond vol experimenten. Ook een interactieve quiz waar iedereen aan mee kan doen mag niet ontbreken.

Heb jij ook gekeken naar het afgelopen seizoen van MINDF*CK?

Nicolette van Dam en Bas Smit

Nicolette van Dam en Bas Smit over hun bijzondere MINDF*CK ervaring. “Je kan dit niet aan in je hoofd, er komt kortsluiting”, aldus Nicolette van Dam. Mids sluit het jaar op magische wijze af en luidt het nieuwe jaar in met een programma vol illusies en interactieve experimenten geheel in feestelijke sfeer. Voor een avond vol verwondering zit je bij de MINDF*CK Oudejaarsspecial goed. Wist je dat je voor thuis ook verschillende sets kunt kopen, waarmee je de mensen op je heen kunt verrassen?

Foto: Oscar Verpoort

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2021 /