Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids en bekende Nederlanders

Een nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids start vanavond – zaterdag 30 oktober – om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO1. Victor Mids zorgt weer voor verbazing en ongeloof. Hij verrast met zijn onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten bekende en onbekende Nederlanders. Ontdek er hier meer over.

Bekende Nederlanders

In de zes nieuwe afleveringen van MINDF*CK zien we André Rieu, Nikkie de Jager, Najib Amhali, Maan & Snelle, Han Peekel en Sunnery James & Ryan Marciano. Bij André Rieu zien we de meest riskante beproeving die Victor ooit in zijn carrière heeft uitgevoerd. De kostbare Stradivarius van de wereldberoemde violist staat op het spel in een experiment dat grote gevolgen kan hebben. “Ik heb voor veel hete vuren gestaan maar dit heb ik nog nooit meegemaakt”, aldus een zenuwachtige Rieu. Voor Nikkie de Jager heeft Victor zijn eigen magische tutorial en hij bezorgt Najib Amhali de schrik van zijn leven. Voor DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano heeft Victor een verrassing in petto. Hier heeft hij de afgelopen 5 jaar aan gewerkt.

Illusies Victor Mids

Ook dit seizoen trekt de illusionist weer het land in om mensen op straat te verbazen. Zo laat hij in Amsterdam mensen voor even vergeten wat de hoofdstad van ons land is en bezoekt hij het dorpje Midsland op Terschelling om de magische krachten van de bewoners te testen.

Experimenten

Voor de kijkers thuis heeft de illusionist ook experimenten om aan mee te doen. “We hebben weer een heleboel interactieve experimenten bedacht, zodat alle woonkamers op zaterdagavond weer op z’n kop zullen staan”, aldus Victor Mids. Wist je dat je sowieso verschillende sets kunt kopen, waarmee je de mensen op je heen kunt verrassen?

Foto: Oscar Verpoort

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 oktober 2021 /