Joris’ kerstboom weer op tv | Joris Linssen komt bij je thuis

Joris Linssen is weer terug op tv met Joris’ kerstboom. Hij reist hiervoor door het hele land. De presentator komt persoonlijk langs om verhalen op te halen over bijzondere mensen. Mensen die het verdienen om in het licht te worden gezet. Joris’ kerstboom is te kijken vanaf vandaag – maandag 20 december – tot en met zaterdag 25 december bij KRO-NCRV op NPO2. Je ziet het programma om 21.10 uur (na De Slimste Mens).

Joris’ kerstboom

KRO-NCRV presentator Joris Linssen rijdt ook dit jaar dwars door Nederland om persoonlijke verhalen bij mensen thuis op te halen. Die kunnen als vanouds een foto van een dierbaar persoon in de boom hangen en vertellen waarom ze hem of haar graag in het licht willen zetten.  

Bijzondere verhalen

Piet zet een toekomstige leverdonor voor zijn vrouw in het licht en Anoeska wil graag het verhaal van haar zus delen. Anoeska is door haar zus enorm gesteund toen zij met haar vier kinderen aangewezen was tot de voedselbank, omdat zij één van de slachtoffers was van de toeslagenaffaire. Marianne zet zuster Hilde in het licht omdat zij nog steeds in haar klooster mag wonen, nadat deze zomer haar appartement onder water stond tijdens de overstromingen in Valkenburg. En Natascha zet Vincent vanuit het Blijf-van-mijn-lijfhuis in het licht. Vincent geeft haar weer de liefde die ze nodig heeft, nadat ze door haar partner vreselijk mishandeld werd. 

Wist je dat Joris Linssen ook een boek heeft geschreven? Het boek Louis verschijnt maart 2022. Ontdek er hier alvast meer over.

Joris Linssen

Presentator Joris Linssen vertelt enthousiast over het nieuwe seizoen. ”Dit jaar heeft Joris’ kerstboom een flinke opfrisbeurt gekregen. Met een klein, lief boompje rijd ik in mijn elektrische auto, die op een rijdende kerstbal lijkt, heel Nederland door. Aan de voordeur vraag ik mensen wie zij in het licht willen zetten en dat levert ontroerende en hartverwarmende verhalen op. Ik voel dat de behoefte aan een warme kerst groter is dan ooit. Fijn om daar een rol in te kunnen spelen!” Volgende week zien we Joris Linssen ook nog op tv met Boeddha in de polder, maar daar later meer over.

Foto: KRO NCRV – Robert Aarts

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2021 /