Ayana voor Nederland op Junior Eurovisie Songfestival 2021 in Frankrijk

De 14-jarige Ayana heeft in september het Junior Songfestival gewonnen. Ze verdedigt de Nederlandse eer – morgen – zondag 19 december op het Junior Eurovisie Songfestvial in Frankrijk. Natuurlijk kunnen we haar avontuur ook in Nederland op tv volgen.

Ayana

Is Ayana er klaar voor? Wat trekt ze aan? Hoe gaan de repetities? Wat vindt Ayana van Parijs. Dat kun je zien in de Update Junior Eurovisie Songfestival 2021  om 17.10 uur op NPO Zapp. Natuurlijk kun je dit ook terugkijken via NPO Start. Wat we al weten: Ayana treed op met ‘Mata Sugu Aō Ne’ (Als ik je weer zie). Dat liedje gaat over dat je naar iemand toe wilt die ver weg is. Dat je diegene elke dag mist en zou wensen dat je kon vliegen zodat je bij die persoon kan zijn.

Benieuwd wie er eerder meededen aan het Junior (Eurovisie) Songfestival? Er zijn tal van cd’s uitgebracht.

Junior Eurovisie Songfestival 2021

Het Junior Eurovisie Songfestival 2021 is zondag 19 december om 16.00 uur op NPO Zapp te kijken. Ayana vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale in Parijs. Ze zingt haar nummer ‘Mata Sugu Aõ Ne’ voor miljoenen mensen in Europa. De vakjury en de kijkers thuis bepalen uiteindelijk wie de winnaar wordt. De internationale finale wordt live uitgezonden.

Foto: Marc Mingels – Ayana, nadat ze het Nationale Junior Songfestival won

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 december 2021 /