Code van Coppens Kerstspecial | 30 jaar Familie mét deze acteurs

Goed nieuws voor de fans van Familie; vanavond – zondag 12 december om 19.55 uur op VTM – nodigen Staf en Mathias Coppens vier acteurs uit Familie uit. De acteurs die in de Kerstspecial van Code van Coppens strijden zijn Kürt Rogiers, Aaron Blommaert, Bieke Ilegems en Erik Goossens.

Dertig jaar Familie

De kerstaflevering van de Code van Coppens wordt gespeeld ter ere van dertig jaar Familie. Aaron Blommaert en zijn tv-vader Kürt Rogiers -Raven en Lars in de soap- nemen het op tegen het iconische koppel Babette en Peter uit de beginjaren van Familie, gespeeld door Bieke Ilegems en Erik Goossens. 

En als we dan in kerstsferen zijn… Wij hebben nog een leuke tip voor onder de kerstboom. Wat dacht je van de Familie-boeken: 1. Gevangen, 2. Dwaalspoor en 3. Alter ego.

Kürt Rogiers & Aaron Blommaert en Bieke Ilegems & Erik Goossens

“De rol van Peter in Familie, dat moet ongeveer 1000 jaar geleden zijn”, lacht Erik Goossens, die zelf de rol van Peter van den Bossche van 1991-1995 speelde. Vanaf 1999 nam Gunther Levi deze rol over; helaas moet die Familie verlaten. “Neen 30 jaar”, verbetert Bieke Ilegems. “Aaron is eigenlijk even oud als onze jongste dochter.” Kürt heeft dan weer CVC-stress: “Code Van Coppens-stress. Vooral omdat Aaron me net vertelde dat hij al een paar keer een escape room heeft gedaan maar er nooit is uitgeraakt.” Aaron Blommaert merkt meteen dat Kürt Rogiers heel competitief is: “Wij komen normaal altijd heel goed overeen, maar ik ben toch echt benieuwd wat er daarbinnen gaat gebeuren.”

Wist je dat Bieke Ilegems net een nieuw boek heeft geschreven: Fuck(ing) perfect.

Kerstspecial Code van Coppens

De vier Familie-acteurs worden voor de Code van Coppens in een gepaste geschenkverpakking gestoken en verzonden richting Santa Kees, de broer van de Kerstman. Maar onderweg loopt niet alles op rolletjes waardoor zelfs de immer rustige Kürt Rogiers in complete ‘beest-modus’ gaat. Komt er letterlijk hoogspanning op de goede relatie? Of overheerst toch vooral het immer positieve kerstgevoel? En dat Mathias en Staf Coppens mannen zijn van veel talenten is alom geweten. Maar in de kerstspecial van ‘Code van Coppens’ toveren ze nóg een talent uit hun mouw. Misschien een ideetje voor het komende kerstfeest bij de familie?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 december 2021 /