Adele te gast in Busje komt zo van Paul de Leeuw | Kijken op Play5

Adele is te gast in het programma Busje komt zo van Paul de Leeuw. De zangeres heeft recent haar nieuwe album uitgebracht; alle reden dus voor Paul de Leeuw om na zes jaar wachten weer eens naar Londen te reizen. Busje komt zo met Adele is vanavond – donderdag 9 december – om 21.30 uur te zien op Play5 en GoPlay.be. Daarnaast is het programma in Nederland terug te kijken via NPO Plus en NPO Start.

Adele in Busje komt zo

In een speciale aflevering van Busje komt zo!’ reist Paul de Leeuw met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows heeft ontvangen. Uiteraard is ook live voice-over Hans Kesting van de partij, maar het is nog de vraag of hij haar ook mag ontmoeten. Paul de Leeuw vertelde voorafgaand aan de uitzending. “In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!’

Ontdek hier meer over het tv-programma Busje komt zo.

Cadeaus voor Adele

Paul de Leeuw kon natuurlijk niet met lege handen aankomen dus bracht hij enkele cadeautjes mee: van een zakje chips met Worcestersaus tot haar eigenste kauwgom van zes jaar geleden. Het werd een vrolijk en intiem gesprek met een tikkeltje gekheid, net zoals we van Paul de Leeuw gewend zijn!

Nieuw album

Vrijdag 10 november heeft Adele haar langverwachte nieuwe album 30 uitgebracht, exact zes jaar na haar laatste album 25. 30, haar vierde album, is een verslag van de meest turbulente periode uit haar leven, waarin ze scheidde van de vader van haar zoon. Adele kondigde dit album vorige maand zelf aan via social media, met een persoonlijk bericht waarin ze vertelt dat ze de afgelopen jaren veel aan zelfreflectie heeft gedaan en een persoonlijke ontwikkeling doormaakte die haar leven heeft veranderd. Het schrijven aan haar nieuwe album, waar ze ruim drie jaar over deed, werkte helend, vertelt de zangeres. 

Adele over 30

Adele: “I’ve learned a lot of blistering home truths about myself along the way. I’ve shed many layers, but also wrapped myself in new ones. Discovered genuinely useful and wholesome mentalities to lead with, and feel like I’ve finally found my feeling again. I’d go as far as to say that I’ve never felt more peaceful in my life.” 30 is geproduceerd door vier producers waar Adele eerder mee samenwerkte: Greg Kurstin, Max Martin, Shellback en Tobias Jesso Jr en twee nieuwe producers: Inflo (die ook deel uitmaakt van muziekcollectief Sault) en Ludwig Göransson.

Foto: Raven B. Varona

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 november 2021 /