Adele te gast in Busje komt zo van Paul de Leeuw

Adele is te gast in het programma Busje komt zo van Paul de Leeuw. De zangeres heeft recent haar nieuwe album uitgebracht; alle reden dus voor Paul de Leeuw om na zes jaar wachten weer eens naar Londen te reizen. Busje komt zo met Adele is vanavond – donderdag 25 november – om 21.30 uur te kijken bij BNNVARA op NPO 1.

Adele in Busje komt zo

In een speciale aflevering van Busje komt zo!’ reist Paul de Leeuw met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows heeft ontvangen. Uiteraard is ook live voice-over Hans Kesting van de partij, maar het is nog de vraag of hij haar ook mag ontmoeten. Paul de Leeuw vertelde voorafgaand aan de uitzending. “In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!’

Ontdek hier meer over het tv-programma Busje komt zo.

Nieuw album

Afgelopen vrijdag (10 november) heeft Adele haar langverwachte nieuwe album 30 uitgebracht, exact zes jaar na haar laatste album 25. 30, haar vierde album, is een verslag van de meest turbulente periode uit haar leven, waarin ze scheidde van de vader van haar zoon. Adele kondigde dit album vorige maand zelf aan via social media, met een persoonlijk bericht waarin ze vertelt dat ze de afgelopen jaren veel aan zelfreflectie heeft gedaan en een persoonlijke ontwikkeling doormaakte die haar leven heeft veranderd. Het schrijven aan haar nieuwe album, waar ze ruim drie jaar over deed, werkte helend, vertelt de zangeres. 

Adele over 30

Adele: “I’ve learned a lot of blistering home truths about myself along the way. I’ve shed many layers, but also wrapped myself in new ones. Discovered genuinely useful and wholesome mentalities to lead with, and feel like I’ve finally found my feeling again. I’d go as far as to say that I’ve never felt more peaceful in my life.” 30 is geproduceerd door vier producers waar Adele eerder mee samenwerkte: Greg Kurstin, Max Martin, Shellback en Tobias Jesso Jr en twee nieuwe producers: Inflo (die ook deel uitmaakt van muziekcollectief Sault) en Ludwig Göransson.

Foto: Raven B. Varona

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 november 2021 /