Busje komt zo met Paul de Leeuw | Hans Kesting is voice-over

Paul de Leeuw toert in zijn nieuwe programma Busje komt zo door het hele land. Hans Kesting doet live de voice-over. Dit nieuwe programma is vanaf donderdag 4 november elke week om 21.30 uur te kijken bij BNNVARA op NPO1.

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw vertelt: “Na jarenlang programma’s te hebben gemaakt vanuit de studio ga ik nu bij de mensen op bezoek, ik ben zeer enthousiast. De meeste haltes zijn voor mij verrassend; van ontroerend tot de kolder in de kop.”

Busje komt zo

In het nieuwe BNNVARA programma Busje komt zo! trekt Paul de Leeuw met een enorme touringcar door het land. De bus rijdt van Zeeland tot Limburg, van Castricum tot aan Groningen. De kijkers zijn de routeplanner en bepalen welke haltes hij iedere aflevering aandoet. Zo ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen, hoort hij bijzondere verhalen en opent hij deuren die voor anderen gesloten blijven. Busje komt zo! is een coproductie van Medialane en BNNVARA.

Hans Kesting

De touringcar van Busje komt zo! wordt bestuurd door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland. Hans Kesting is de live voice-over. Paul de Leeuw reist met dit gezelschap onder andere naar Culemborg, omdat Paul daar zijn langverwachte excuses aan moet bieden. In Helmond brengt hij een zeer verrassend huwelijkscadeau. en met Simon Keizer (die deze week te zien is op tv met nieuw seizoen De 3 sterren camping) zet hij een straat in Warmond op z’n kop.

Foto: BNNVARA / Medialane

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /