Top 2000-seizoen trapt af met de Top 2000 Quiz en The Untold Stories

Het Top 2000-seizoen wordt vanavond afgetrapt met nieuwe afleveringen van de Top 2000 Quiz. Daarnaast kun je aansluitend genieten van The Untold Stories. En er is een Top 200 a gogo podcast.

Top 2000 seizoen

De NTR trapt het Top 2000-seizoen af met maar liefst vier afleveringen van de Top 2000 Quiz.  In Top 2000: The Untold Stories gaat Leo Blokhuis op zoek naar onbekende verhalen. Tussen kerst en oud-en-nieuw sluiten we het jaar af met de Top 2000 a gogo. Naast de reguliere televisieprogrammering staan er voor de liefhebber gloednieuwe afleveringen klaar van de Top 2000 a gogo-podcast. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer streamtips dankzij Guidinc.

Top 2000 Quiz

Na een succesvolle editie in 2020 worden er weer vier afleveringen uitgezonden van de Top 2000 Quiz. In drie uitzendingen strijden teams van bekende Nederlanders tegen elkaar. De beste duo’s komen terug in de finale. Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis presenteren dit programma. Dit programma kun je kijken elke woensdag van 24 november t/m 15 december, om 21.15 uur op NPO 3.

Zoek je nog een Sinterklaas of Kerst cadeau voor een liefhebber van dit programma: hier een aantal tips.

Deelnemers Top 2000 Quiz 2021

  • Aflevering 1: acteur Ruben van der Meer, muzikant Diggy Dex, presentator Anita Witzier, muzikant Big2 (The Opposites) en Radio 2 deejay Emmely de Wilt
  • Uitzending 2: presentator Vivienne van den Assem, muzikant Bertolf, presentator Astrid Kersseboom, deejay Michiel Veenstra en muzikant Lakshmi

    Aflevering 3: cabaretier Martine Sandifort, acteur Chris Zegers, muzikant Karsu, presentator Sosha Duysker, muzikant Anneke van Giersbergen (die recent in Beste Zangers te zien was samen met Karsu) en rapper Donnie

The Untold Stories


Elke woensdag van 24 november t/m 15 december, om 22.15 uur op NPO 3, zijn er ok nieuwe afleveringen van The Untold Stories. In deze serie neemt Leo Blokhuis je kriskras mee door 20 jaar Top 2000 a gogo, met niet eerder vertoonde reportages en interviews uit onze archieven. In deze editie onder andere een gesprek met Kate Pierson over de beginperiode van de band The B-52’s. Ook hoor je het verhaal van het ontstaan van de wereldhit ‘Wind of Change’ van The Scorpions. Ten slotte staat een aflevering in het teken van soulmuziek.

Top 2000 a gogo-podcast

In samenwerking met NPO Radio 2 maakt de NTR 12 nieuwe afleveringen van de Top  2000 a gogo-podcast. Leo Blokhuis laat verbanden zien in de popgeschiedenis en vertelt de anekdotes die we van hem kennen uit het Top 2000-Café, maar nu met meer rust en tijd dan tijdens de tv-uitzendingen. De eerste afleveringen staan al online. De podcast is te beluisteren via je favoriete podcastapp.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

24 november 2021 /