Nieuw seizoen Bed & Breakfast bij Omroep MAX

Je kunt vanaf vanavond – vrijdag 12 november – kijken naar een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Om 20.30 uur op NPO1 ontdek je wat de bed & breakfast-eigenaren van elkaars onderneming vinden. Extra leuk: in aflevering 2 zie je ook een B&B uit de regio waar ik woon (Land van Cuijk). Wij zitten dus voor de buis!

Bed & Breakfast

In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars bedrijf. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Per aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden. En nu is er dus weer een nieuw seizoen; goed nieuws voor ieder die ook genoten heeft van de nieuwe afleveringen dit voorjaar.

Aflevering 1

Het seizoen wordt afgetrapt door Elly en Teus. Zij runnen hun b&b in de gemeente Krimpenerwaard. Door middel van een goede samenwerking is de inrichting van de b&b tot stand gekomen. Elly ontwierp alles, wat Teus vervolgens in elkaar kluste. Na Elly en Teus zijn Léon en Mieke aan de beurt om de deelnemers te ontvangen in hun b&b in de gemeente Lansingerland. Ze nemen hun gasten mee naar de golfbaan. Tot slot bezoeken de ondernemers de b&b van Jeanette en Kees in de gemeente Buren, waar ze een wandeling maken door het gelijknamige, pittoreske stadje met een stadsdichter.

Aflevering 2

In aflevering 2 (vrijdag 19 november 20.30 uur NPO1) verblijven de deelnemers in Gelderland en Noord-Brabant. Deze aflevering start in de b&b van Jolande en Hans, vlakbij natuurgebied De Veluwezoom. De groep verkent het natuurgebied per elektrische tandem. Verder logeren de deelnemers in de gemeente Sint-Michielsgestel bij Willem en Adriana. Zij maakt Braziliaanse hapjes voor de gasten. Tot slot verblijven de b&b-eigenaren in de oude pastorie van Franca en Petra in de gemeente Grave. Zij nemen hun gasten mee op ezeltjestocht door het Brabantse landschap.

Foto: MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2021 /