De Scheetjes: Bouwen op Bonaire op VTM 2 kijken

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire is vanaf vanavond – woensdag 9 juni – om 22.35 uur te kijken op VTM 2. De reeks telt vijf afleveringen over Hans en Karin, die je kent uit Ik Vertrek. Zij vertrokken naar de Nederlandse Antillen om hier een golfbaan op te zetten.

Vergelijking met Chateau Meiland

In Nederland zag je De Scheetjes: Bouwen op Bonaire bij SBS6. De reeks stond op hetzelfde tijdstip geprogrammeerd als Chateau Meiland. Men dacht dat het net zo’n succes zou worden – De Scheetjes waren namelijk ook erg populair bij de Ik Vertrek-kijkers – maar uiteindelijk heeft SBS6 het programma zelfs al eerder van zender gehaald. De laatste twee afleveringen zouden op een ander tijdstip volgen.

Ik Vertrek: De Scheetjes

Zo’n vier jaar geleden emigreerden Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Ik Vertrek volgde dit avontuur. Nu heeft het stel uitbreidiginsplannen. Hans en Karin willen naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl.

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

Wat je zoal te zien krijgt in De Scheetjes: Bouwen op Bonaire? Nou, dat hun frituurpan overuren maakt. Het is namelijk erg druk op de golfbaan. Daarnaast maakt de moeder van Hans zich zorgen om haar zoon en schoondochter. Daarnaast moeten ze nog steeds wennen aan het ‘rustige leven’ op Bonaire; hun geduld wordt regelmatig op de proef gesteld.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juni 2021 /