Nick, Simon en Kees ontvangen deze gasten op De 3 sterren camping

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol ontvangen weer tal van bekende Nederlanders op hun 3 sterren camping. Het tweede seizoen van dit muzikale programma is te kijken vanaf woensdag 3 november om 20.25 uur bij NPO3. Ontdek alles over de gasten die Nick, Simon en Kees ontvangen op De 3 sterren camping.

Tweede seizoen De 3 Sterren Camping

De 3 Sterren Camping is voor het tweede seizoen geopend! Ook dit jaar komen er weer bekende gasten langs voor een dag vol goede gesprekken, lol, en heel veel muziek. Een prachtige start van het seizoen, want oude vrienden worden herenigd op de camping: Jan Smit is te gast! Neem daarbij nog The Kik-zanger Dave von Raven en Eurovisie-held Jeangu Macrooy en het belooft een memorabele muzikale aftrap te worden. De dag begint goed. Jeangu en Nick bezingen de beste soort ‘high’ die er maar bestaat, Jan laat Kees de fijne kneepjes van het yoga vak zien en Dave geeft een slinger aan zijn favoriete instrument. 

Gasten De 3 Sterren Camping

Maar er komen natuurlijk meer gasten naar De 3 Sterren Camping van Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Waar in de eerste aflevering Jan Smit, Dave von Raven en Jeangu Macrooy aanschuiven. Daar zien we in de tweede aflevering volgens mij Maan, Dotan en (mét zekerheid) Diederik Jekel. Helaas is er meer over het tweede seizoen nog niet te vinden. De eerste aflevering is wel al te kijken op NPO Plus.

Meer over de gasten:

Programma idee

Het idee is dat de bekende asten van De 3 sterren camping even kunnen ontsnappen aan alle haas, stress en onrust van deze tijd en dus kunnen opladen. Ze gaan in retraite om samen met hun gastheren te ontdekken hoe ze in het leven staan en leren nieuwe manieren om te ontspannen. Een korte break die gepaard gaat met persoonlijke gesprekken, maar vooral ook met muziek en veel lol. Voordat de gasten als herboren de camping verlaten, wordt de dag muzikaal met elkaar afgesloten. Het eerste seizoen van De 3 sterren camping telde tien afleveringen met elke week drie á vier bekende gasten.

Foto: FastForward

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2021 /