Sander de Kramer maakt nieuwe afleveringen van Sanders Wandeling

Sander de Kramer maakt nieuwe afleveringen van Sanders Wandeling. De eerste gast – in etappe 7 – is Leontien van Moorsel. De nieuwe uitzending is vanaf 1 november om 09.00 uur te beluisteren.

Sanders Wandeling

Sander de Kramer wandelt ook dit najaar verder door Nederland. In de KRO-NCRV podcastserie Sanders Wandeling staan de komende weken zes etappes op het programma, van Barendrecht via Roermond naar Houthem-Sint Gerlach. Zijn eerste wandelmaatje deze herfst is oud-wielerkampioen Leontien van Moorsel.

Sander de Kramer zag je recent ook in Wat verdien je. Lees ook zijn boek: Van miljonair tot krantenjongen – bizarre levensverhalen van de straat.

Pelgrimspad

In ons land zijn er talloze mogelijkheden om als pelgrim op pad te gaan. Even tussendoor of juist met een doel. Bekende en minder bekende Nederlanders gaan met Sander op pad en in de gesprekken die volgen, maakt hij kennis met – soms ingrijpende – gebeurtenissen in het leven. Met welk doel zijn mensen onderweg en wat is van invloed op hun levenspad?

Leontien van Moorsel

In etappe 7 trekt Leontien van Moorsel een paar kilometer met Sander op. ‘Tinus’ reeg als wielrenner succes aan succes, haar erelijst is enorm. Maar ondertussen moest ze luisteren naar een stemmetje in haar hoofd, een eetstoornis die haar op de rand van de dood bracht. Nu zet Leontien zich in om anderen met zo’n ziekte op de been te helpen via haar Leontienhuis. Een intense, maar ook vrolijke wandeling langs de Oude Maas bij Barendrecht.

Sanders wandeling is te vinden via de bekende podcastapps en op www.nporadio5.nl.

Foto: KRO-NCRV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 oktober 2021 /