Wat verdienen juristen, sekswerkers, openbaar bestuurders en sporters?

Wat verdienen juristen, sekswerkers, openbaar bestuurders en sporters? Ze onthullen het in de studio van Wat Verdien Je – het programma van Astrid Joosten, dat vanaf woensdag 1 september om 21.30 uur weer terug te kijken is bij BNNVARA op NPO 1.

Wat Verdien Je?

Wat verdient een notaris eigenlijk? Hoe kun je er zelf voor zorgen dat je salaris wordt verhoogd? En verdienen mannen nog steeds meer dan vrouwen? In het tweede seizoen van de informatieve quiz Wat Verdien Je? onthullen wekelijks weer drie Nederlanders uit één beroepsgroep wat hun salaris is. Twee panels discussiëren over het laatste taboe van Nederland: ons salaris.

Vragen over salaris

De twee panels moeten vragen over salarissen beantwoorden en raden wat de drie Nederlanders in de studio verdienen. Het ene panel bestaat uit ondernemer/investeerder Annemarie van Gaal, horecaondernemer Khalid Oubaha en internetondernemer Ben Woldring. Het andere panel wordt gevormd door presentator/Straatkrant-journalist Sander de Kramer, voormalig directeur schuldhulpverlening Jurenne Hooi en ex-dakloze Patrick van der Jagt. De twee panels strijden om een bonus, die zij aan het eind weer moeten weggeven.

Leestip: Van miljonair tot krantenjongen – bizarre levensverhalen van de straat – het boek van panellid Sander de Kramer.

Tips om meer te verdienen

Deskundige Kilian Wawoe, docent Human Resources Management, ontsluiert alle geheimen rond het salaris en geeft ons gouden tips. Als kijker leer je hoe salarissen tot stand komen en hoe je zelf meer geld kunt verdienen.

Salaris van juristen, sekswerkers, openbaar bestuurders en sporters

In elk van de vier afleveringen van Wat Verdien Je staat één sector centraal. Dit is de volgorde van uitzenden. Je kijkt de afleveringen iedere woensdag om 21.30 uur bij BNNVARA op NPO1.

1 september: juristen
8 september: sekswerkers
15 september: openbaar bestuurders
29 september: sporters.

Astrid Joosten

Astrid Joosten: “Dit programma doorbreekt het allerlaatste taboe in Nederland: de hoogte van je salaris. Heel Nederland kan meekijken in de portemonnee van een ander. In de eerste aflevering over juristen onthullen een advocaat, een notaris en een rechter wat zij precies verdienen. En als kijker krijg je elke week volop salaris-tips.”

Foto: Roy Beusker

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2021 /