Documentaire Controlling Britney Spears te kijken op Net 5

De documentaire Controlling Britney Spears wordt vanavond – donderdag 28 oktober – in Nederland om 20.30 uur exclusief uitgezonden bij Net5. Hier kon je begin dit jaar ook al de documentaire Framing Britney Spears kijken. Die documentaire was destijds in België op VTM in Telefacts te zien; de Vlaamse oproep heeft over deze nieuwe documentaire nog niets bekendgemaakt.

Controlling Britney Spears

In de nieuwe onthullende documentaire Controlling Britney Spears vertellen verschillende insiders voor het eerst over het beklemmende leven van Britney Spears tijdens haar curatorschap. Ook komt Britney Spears, die haar curatorschap ‘een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar’ noemt, aan het woord. Hoe zag haar dagelijkse leven eruit met de strenge bewaking en hoe probeert ze los te komen van haar vader?  

Britney Spears

Britney Spears staat al jaren onder volledige curatele bij haar vader Jamie Spears na haar mentale breakdown in 2007. De documentaire Framing Britney Spears zorgde begin dit jaar voor nieuwe aandacht voor de #freebritney-beweging: fans die ervoor pleiten om Britney’s zeggenschap over haar leven weer terug te krijgen.

Vader Jamie Spears

In Controlling Britney Spears onderzoekt men nieuwe beschuldigingen van insiders aan het adres van Jamie Spears. Is het waar dat de vader van Britney Spears geluidsopnameapparatuur in haar slaapkamer liet plaatsen? En hoe zit het met het aftappen van haar telefoon door beveiligers? Het zijn onderwerpen die aan de orde komen in deze nieuwe documentaire. Controlling Britney Spears is een productie van The New York Times en Left/Right.

België kijken

Wil je deze documentaire in België kijken. Je kunt het proberen via Kijk.nl, maar mogelijk loop je dat tegen een geo-block aan. Daarnaast is het mogelijk dat VTM deze documentaire ook in Telefacts gaat vertonen. Als dat zo is, dan deel ik dat nieuws natuurlijk op mijn blog en via de bekende social media kanalen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 oktober 2021 /