De Diwali Show met Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh

Hindoes wereldwijd vieren op 4 november 2021 Diwali of te wel Lichtjesfeest. Dit is de dag waarop de overwinning van het goede op het kwaad wordt gevierd. Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh maken daarom de De Diwali Show. Te kijken op 4 november om 22.50 uur bij de NTR op NPO2.

De Diwali Show

NTR-presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan voor het tweede jaar de handen ineen en maken samen de uitbundige De Diwali Show, gebaseerd op de theatershow die al enkele weken door het land gaat. Geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden… iedereen!  

Bollywood

Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens en vier al het goeds in je leven tijdens De Diwali Show. Een gezellige, mooie en grappige theatershow die in een kleurrijk Bollywoodjasje is gestoken. Met dans onder leiding van choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh en muziek verzorgd door De Diwali live band onder leiding van Setish Bindraban.

Narsingh Balwantsingh en Roué Verveer

Narsingh Balwantsingh en Roué Verveer zijn beiden van Surinaamse afkomst. Maar waar Narsingh van Hindoestaanse afkomst is, is Roué dat niet. Maakt niet uit, Narsingh legt het Roué graag allemaal uit. In de eerste editie heeft Roué veel over de feestdag en cultuur (Hindoefilosofie) geleerd. Ook deze editie zal Roué weer nieuwe dingen leren, maar heeft hij zelf ook nog mooie verhalen te vertellen.

Voor de NTR presenteert Narsingh al jaren het programma Iedereen Verlicht, waarin hij in zijn tuk tuk op zoek gaat naar ‘verlichte’ mensen. Roué laat in zijn shows zien hoe belangrijk is het als je om elkaar en met elkaar kunt lachen.

Foto: Raul Neijhorst

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2021 /