Belgium’s Got Talent: alles over de nieuwe jury én deelnemers

Belgium’s Got Talent gaat vanavond – vrijdag 3 september – om 20.35 uur van start bij VTM. An Lemmens is het enige jurylid met ervaring bij Got Talent. Verder in de jury: Bart Peeters, Davy Parmentier en Ruth Beeckmans. De presentatie is in handen van Koen Wauters en Laura Tesoro. Ontdek in dit artikel alles over de nieuwe jury en de deelnemers van Belgium’s Got Talent. Wie gaat er dit jaar met 50.000 euro naar huis?

Jury Belgium’s Got Talent 2021

Niet alleen de kandidaten staan te popelen om hun talent te etaleren, ook de juryleden zijn er na een spectaculaire entree helemaal klaar voor. “Het afgelopen jaar is gebleken hoe levensbelangrijk entertainment is. Het heeft heel lang niet gemogen maar nu mag het terug”, vertelt Bart Peeters aka de muzikale duizendpoot. En ook actrice Ruth Beeckmans is razend enthousiast: “Ik ben heel benieuwd of mensen tijdens corona misschien nieuwe talenten bij zichzelf hebben ontdekt. Ik verwacht er echt heel veel van. Let the games begin!” Bart Peeters en Ruth Beeckmans, zijn net als talent spotter Davy Parmentier nieuw in de jury van Belgium’s Got Talent 2021. Natuurlijk is ook An Lemmens weer van de partij.

An Lemmens

An Lemmens neemt voor de vierde keer plaats aan de jurydesk. Ik kijk uit naar het nieuwe talent dat we te zien gaan krijgen. Na een moeilijk jaar weet ik zeker dat zowel publiek als deelnemers staan te springen om opnieuw te kunnen genieten van optredens. Dat ik het gezelschap krijg van kersverse juryleden Davy, Bart en Ruth maakt het alleen maar spannender. Ruth en ik hopen al jaren op een programma samen, dus dit is een droom die uitkomt. Bart gaat de boel ronduit charmeren en Davy gaat er tegen moeten kunnen dat we af en toe eens een ferme steek uitdelen (lacht).”

Ruth Beeckmans

Actrice Ruth Beeckmans neemt voor het eerst plaats achter de golden buzzer. Ze is een podiumbeest eerste klasse, denkt out-of-the-box en voelt als entertainer perfect aan wat een publiek wil. Ervaring heeft ze niet allen als actrice, maar ook in een grote show zoals Got Talent. Ruth Beeckmans was tenslotte de aap in The Masked Singer. “Ik kijk uit naar welke talenten mensen bij zichzelf ontdekt hebben tijdens de lange coronapauze en vind het een eer dat ik ze voor het eerst te zien ga krijgen als jurylid. Ik stap met een open blik in dit avontuur en ik laat het allemaal op mij afkomen. En oh ja, ik ben ook wel benieuwd naar Davy, mijnen baas. Als hij even streng is voor de deelnemers als voor ons, dan halen ze maar beter alles uit de kast (lacht)!” 

Bart Peeters

Bart Peeters is van vele markten thuis. Als veelzijdig muzikant, bevlogen acteur en opgewekt tv-presentator weet hij al heel wat jaren een publiek te boeien. “Ik werk al een leven lang samen met heel veel mensen in allerlei combinaties en in allerlei disciplines. Allen blinken ze uit in hun vakgebied, dus het zou best wel eens kunnen dat ik talent kan herkennen (lacht). De acts die we voorgeschoteld krijgen, gaan alle kanten uit en daar hou ik van. Ik denk nooit in vakjes, het is niet wat het is, het is wat je er mee doet.”

Op 1 oktober komt trouwens het langverwachten nieuwe album van Bart Peeters uit: De kat zat op de krant (klik op de titel voor gesigneerd exemplaar).

Davy Parmentier

Davy Parmentier is, als creatief directeur van VTM, een expert in het herkennen van talent. Al 10 jaar gaat hij achter de schermen op zoek naar persoonlijkheden die de aandacht van een publiek kunnen wegkapen. Met zijn tonnen entertainment ervaring zorgt hij voor de nodige kritische noot. “Ik ben enorm blij om aan dit avontuur te mogen meewerken. De mooiste momenten aan televisiemaken zijn de momenten waarop je nieuwe talenten ontdekt. Dat kon ik de voorbije 10 jaar ervaren als creatief directeur, achter de schermen. Dat nu ook op het scherm doen, vanop de eerste rij, voelt heel spannend. Ik heb in al die jaren veel talent zien passeren. De lat ligt dus bijzonder hoog. Kandidaten zullen echt wel straf uit de hoek moeten komen om mij te verrassen. En met An, Ruth en Bart dicht bij mij heb ik ook een ideaal excuus om die drie kastarts extra in de gaten te houden (lacht)!”

Zo werkt Belgium’s Got Talent

Elke act heeft minstens drie ‘ja’s’ nodig om door te gaan naar de shows. Net zoals vorig seizoen krijgt de kijker één Golden Buzzer per auditieaflevering, waarmee ze vanuit hun woonkamer hun favoriete acts rechtstreeks naar de shows katapulteren. Daarnaast beschikken ook de vier juryleden en presentatoren Koen Wauters en Laura Tesoro elk over één Golden Buzzer die ze eenmalig kunnen gebruiken tijdens de audities. 

Eerste aflevering

De 11-jarige Lotte bijt de spits af en zet met haar basgitaar de zaal meteen in vuur en vlam. Charles Le Riche zorgt met zijn act voor een bizarre komische noot, An Lemmens moet zich inhouden om te swingen na een aanstekelijke choreo en Ruth Beeckmans pinkt een traantje weg bij het emotionele en persoonlijke verhaal over drugsmisbruik van Krix. “Ik ben heel erg aangedaan door dit verhaal, dit komt echt binnen”, vertelt ze. Tot slot waagt jurylid Davy Parmentier zich op het podium aan de ‘lollipop-pole’ na een demonstratie van vriendinnen Chloe en Lisa. “Ik weet niet of ik per se mijn baas aan een paal wil zien hangen”, lacht presentator Koen Wauters.

Tweede aflevering Belgium’s Got Talent

De tweede aflevering is weel heel gevarieerd. Davy Parmentier is naar eigen zeggen ‘helemaal in de war’ van de Vliegende Bompa’s. “Ik weet niet goed wat ik moet denken.” Beatboxer en straatmuzikant Ammar valt op door zijn verhaal vooraf. “Ik leefde op straat en heb heel moeilijke jaren beleefd. Op een dag wandel ik op straat en vind ik een harmonica op de grond. En het werd een verhaal van onmetelijke liefde”, vertelt Ammar. En die unieke muzikale combinatie van beatboxen en harmonica valt vooral bij Bart Peeters erg in de smaak: “Het doet me denken aan de oude blues legendes!”  

Derde aflevering Belgium’s Got Talent

De derde aflevering van Belgium’s Got Talent belooft weer een rollercoaster van emoties te worden.  Ruth Beeckmans heeft de slappe lach, An Lemmens is diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters pinkt voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier kruipt op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgt het imposante podium voor extra stress. Dat ondervindt ook singer-songwriter Arthur (22 jaar uit Gingelom) die de nu vrijdag de spits afbijt. Hij noemt Bart zijn ‘goeroe’ en wil vooral van hem een ‘ja’ krijgen. Maar dan loopt het fout: de zenuwen spelen hem zodanig parten dat hij zijn auditie moet stoppen. Gelukkig is er Bart, die meteen op het podium loopt om hem te kalmeren. Slaagt Arthur erin om zijn auditie toch nog tot een goed einde te brengen?  

Verrassing: Hayo geeft broer Soleil op…

Ook kandidaat Hayo zorgt voor een ongezien moment in Belgium’s Got Talent. Zonder dat haar broer Soleil (12 jaar uit Oostkamp) het weet, schreef ze hem in om een muzikale act te komen brengen. En dat komt Soleil pas 30 seconden voor hij het podium op moet te weten: “Ik ben Hayo en ik kom helemaal niets brengen. Ik heb mijn broer ingeschreven. Hij weet van niks, maar hij kan super goed piano spelen!”. Met lichte tegenzin en trillende benen neemt Soleil plaats achter de piano. Kan hij de jury overtuigen met zijn onvoorziene act? 

Ode aan vriend

Goochelaar Guinelli (52 jaar uit Kapellen) pakt dan weer uit met een optreden dat hij maar één keer in zijn leven gaat doen. Hij wil daarmee een ode brengen aan een goede vriend van hem. “Het is niet wat je verwacht”, zegt Guinelli nog. En dat klopt, want ook de jury ziet deze onverwachte emotionele wending niet aankomen. “Ik denk dat we even allemaal overweldigd zijn”, klinkt het bij An tijdens de derde aflevering van Belgiums Got Talent 2021.

Vierde aflevering Belgium’s Got Talent 2021

De lading acts in de vierde aflevering van Belgium’s Got Talent 2021 belooft spektakel! De jury komt deze keer zelfs van achter hun desk om een optreden aan levende lijve te ondervinden. Voor de eerste act komt trialbiker Emile (22 jaar uit Brugge)met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn verrassende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. “Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik”, schreeuwt An. “We moeten blijven ademen!”, reageert Bart.

Gevoelige kijkers gewaarschuwd

Ook Papi Flex (27 jaar uit Ardooie) jaagt de jury de stuipen op het lijf. Hij reisde al heel de wereld rond met zijn act, maar is nu voor het eerst te zien in België. Papi kan zijn lichaam in de meest onmogelijke posities wringen en dat zorgt vooral bij An voor de nodige emoties: “Ik was de hele tijd bang dat hij naar mij zou komen!” En ook Ruth is erg onder de indruk: “Ik was echt naar een buitenaards wezen aan het kijken.” Gevoelige kijkers wees gewaarschuwd!

Zandtovenaar

Aan originaliteit geen gebrek: nu vrijdag maakt Colette, beter bekend als ‘De Zandmuze’ (63 jaar uit Brasschaat), live kunstwerken in zand. Op het nummer van ‘Hijo De La Luna’ brengt ze de ‘legende van de maan’ tot leven. Iets wat op veel enthousiasme kan rekenen bij Davy: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!” Voor de liefhebbers van de Zandmuze, kijk zeker ook terug naar de shows van de Nederlandse zandtovenaar.

Golden Buzzer

Ook tijdens deze vierde auditieaflevering kan de kijker één Golden Buzzer uitdelen via VTM.be en die act vanuit de woonkamer rechtstreeks naar de shows katapulteren. Daarnaast hebben juryleden Ruth Beeckmans en Bart Peeters en ook hosts Koen Wauters en Laura Tesoro hun Golden Buzzer nog achter de hand. Wie gaat er deze keer met de Golden Buzzer aan de haal? 

Aflevering 5

Saar en Ruslan van Moving fire Arts warmen de zaal op met een spectaculaire vuuract, de jury wordt overdonderd door een hedendaags gospelkoor met live band en ruige rocker Wilk (41 jaar uit Gent) ontroert iedereen met zijn zelfgeschreven nummer en zijn bijzonder verhaal. “Mijn moeder kampt met een ernstige reumatische aandoening en heeft veel pijn. Met dit lied probeer ik haar gerust te stellen”, vertelt Wilk. En dat raakt An meteen recht in het hart: “Ik was eigenlijk al verkocht nog voor je een noot had gespeeld. Dit is het soort muziek waar ik van hou en jij bent het soort man waar ik verliefd op zou kunnen worden”, lacht ze. “Dit katapulteert me terug naar de jaren 60! Je hebt een prachtige stem”, gaat Bart verder. 

Alle talenten welkom

Dat in Belgium’s Got Talent alle talenten welkom zijn, wordtnog maar eens duidelijk in aflevering vijf. Klassiek pianiste Tylaine (50 jaar uit Heist-Op-Den-Berg) schreef een muzikaal sprookje met zeemeerminnen in de hoofdrol. Samen met celliste Christelle en violiste Rebecca brengt ze het verhaal tot leven. En ze hebben nog een speciale verrassing voor de jury in petto: “We hebben twee echte zeemeerminnen meegebracht die vanuit een bassin live een choreo zwemmen op onze muziek.” 

Aflevering 6 BGT 2021

Het podium van Belgium’s Got Talent wordt in aflevering 6 overspoeld met talent uit alle hoeken van België én zelfs daarbuiten. De jury valt van de ene verbazing in de andere, kan de tranen meermaals niet bedwingen en ook het stressniveau van An Lemmens stijgt naar een ongezien niveau…

Laatste audities Belgium’s Got Talent

In de zevende aflevering is het tijd voor de laatste audities van dit jaar. Wie verdient nog een felbegeerd ticket voor de shows? Welke act kan rekenen op de laatste Golden Buzzer van jurylid Ruth Beeckmans? En wie verovert de harten van de kijkers en stoot op de valreep rechtstreeks door naar de shows dankzij hun Golden Buzzer?

Deelnemers Belgium’s Got Talent 2021

Wat de kandidaten van Belgium’s Got Talent 2021 doen en hou oud ze zijn is heel divers. Er deden zelfs twee bekende Vlamingen mee. Ik zal dit gedurende het seizoen bijhouden in dit overzicht. Hieronder maak je kennis met de deelnemers / acts uit Belgium’s Got Talent 2021.

Laatste audities Belgium’s Got Talent 2021 (aflevering 7)

 • Elowyn (14 uit Hongarije). Met een bal en een raket loopt Elowyn het podium op. Ze wil haar passie voor ‘medibal’, een combinatie van tai chi en Kung Fu, delen met heel Vlaanderen. De sport is super populair in Hongarije maar hier nog compleet onbekend. An is alvast overtuigd: “Ik had een soort van tennis verwacht maar wat jij brengt is echt heel straf. Zullen we afspreken dat we er samen voor zorgen dat dit de wereld rondgaat?” 
 • Mini Droids (11-12 jaar uit Antwerpen). Deze breakdancers hebben spectaculaire moves geleerd van hun coach Samuel. Hij heeft een verrassing in petto; hij doet zelf ook auditie.
 • Samuel (34 jaar uit Antwerpen) danst zelf al 20 jaar, doet wedstrijden en geeft les. Kortom, hij staat op en gaat slapen met dans. Door een hernia heeft hij 3 jaar lang niet meer kunnen dansen maar vandaag komt hij aan heel Vlaanderen tonen wat hij in zijn mars heeft. Gaat zowel hij, als zijn pupillen door in Belgium’s Got Talent 2021?
 • Born4Dance, Antwerpen (18 – 39 jaar). ‘Daantje België’ en ‘David D’ hebben door hun beperking zelf ondervonden wat discriminatie is. Als tegenreactie schreven ze zelf een rap over respect die ze samen met hun hip hop dansers brengen. 
 • TK Russel, Gent (27 jaar). TK Russell droomt van een carrière in de muziek. Geen beter podium dan dat van Belgium’s Got Talent om de eerste stap te wagen. Als de jury hoort dat hij Higher Ground van Stevie Wonder gaat brengen, vrezen ze het ergste. Maar is dat ook terecht? 
 • The ObsCURE, Oud-Turnhout (21 – 49 jaar). Dirk, de Robert Smith van de Kempen, richtte samen met enkele muzikanten de tribute band ‘The ObsCURE’ op. Sinds een jaar is Dirks zoon Jarne gitarist van de band. Het optreden nu vrijdag is meteen ook Jarnes vuurdoop. Ze willen de jury omverblazen met het toepasselijke ‘Friday I’m in love’. 
 • MTJ, Kortrijk (18 – 26 jaar). Het trio Morgane, Tuur en Jean-Louis brengt samen een choreo die ze zelf hebben gemaakt. Daarin vertalen ze de tweestrijd tussen het engeltje en het duiveltje in het hoofd in een unieke moderne dans. 
 • Duo Legato, Hoeleden (24 jaar). Hanne en Giani leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen in het circus waar ze allebei werkten: Hanne als artieste, Giani als muzikant. Sindsdien zijn ze een koppel en proberen ze ook in hun werk de krachten te bundelen. Hanne brengt explosieve, gevaarlijke luchtacrobatie op de live zang van Giani.  
 • Cone Crazy, Bierbeek (27 en 40 jaar uit Bierbeek). Alexandre en Tim schotelen de jury iets ongeziens voor: een freestyle slalom op rollerskates. Bedoeling is om te slalommen tussen potjes. Slagen de heren erin om de verwachtingen van de jury te overtreffen? 
 • Lieven, Oudegem (48 jaar). Lieven zorgt voor interactie in de studio Als muzikant-coach nodigt hij iedereen uit om het innerlijk kind in zich naar boven te halen. Bart, An, Ruth en Davy gaan samen met Lieven op innerlijke reis. 
 • Mindgames, Hasselt (28 – 46 jaar). Piet, Stefan en Kurt namen afzonderlijk al eens deel aan Belgium’s Got Talent. Deze keer bundelen ze hun krachten en gaan ze samen voor de overwinning. Met een ongeziene mentalisme act maken ze 1 iemand in het publiek alvast heel erg gelukkig…

Acts Belgium’s Got Talent 2021 (aflevering 6)

 • Ruben, Jabbeke (44 jaar). Is wereldkampioen boogschieten. Dat is misschien niet zo bijzonder, maar wel als je weet dat Ruben blind is. Hij gaat een appel op het hoofd van An leggen als doelwit.
 • Youssef, Brussel (27). Hij is straatmuzikant en zingt What a wonderful world. Zijn familie zit in de zaal.
 • Liz en Yannick, Gent (35 en 36 jaar). Zij laten de perfecte tango zien. Als ze dit doen op In Mijn Betere Wereld van Gorki heeft An het even moeilijk om Luc zijn stem te horen. “Dit is een super mooi eerbetoon aan hem. Ik heb het er echt even moeilijk mee.”
 • Julie en Wout, Izegem (11 jaar). Beste maatjes Julie en Wout  hebben hun ouders de oren van de kop moeten zagen om te mogen deelnemen aan Belgium’s Got Talent. Ze brengen een ontroerende choreografie op ‘Mag ik dan bij Jou’ van Jeroen van der Boom. 
 • Dirk, Duffel (52 jaar). De sombrero van Dirk verraadt al meteen waar zijn act over zal gaan: ‘Mex-i-i-i-i—i-ico’. Geen noot is te hoog voor deze operettezanger, maar weet hij ook de jury te overtuigen met zijn vrolijke ambiance?
 • Mister Joachim, Kruisem (17 jaar). Joachim droomt ervan om ooit bij Cirque Du Soleil te kunnen werken. Met zijn papa Kristof als assistent brengt hij vrijdag zijn gevaarlijke Rolla rolla act waarin hij balanceert op een losse buis en echte glazen. Als dat maar goed komt…
 • Loop Percussion Duo, Ham (22 en 23 jaar). Brecht en Lander spelen allebei de marimba en willen iedereen omver blazen met hun komische muzikale act. Het spelplezier spat eraf bij deze 2 boezemvrienden. 
 • Ad’hesie Compagnie, Roeselare (12- 21 jaar). Iedereen heeft het recht om te zijn wie hij of zij is. Deze boodschap brengen de dansers van Ad’hesie Compagnie in hun prachtige choreografie, niet voor niets op de tonen van Porselein.   
 • Peter Panduranga, Duitsland (66 jaar). Peter komt uit Duitsland maar heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal. Hij wil de harten van de Vlamingen veroveren met zijn experimentele muziek. Samen met zijn vrouw Karin creëert hij een eigen alternatieve wereld die voor verwarring zorgt bij de jury… 
 • Mother Mercury, Lievegem (32 – 39 jaar). Queen Tribute band Mother Mercury trakteert Vlaanderen op een echt rockconcert met hun uitbundige versie van ‘I want to break free!’. 
 • Energetix, Tienen (18 – 25 jaar). De explosieve dansers van Energetix hebben hun naam niet gestolen. Deze groep hechte vrienden wordt volgens hen altijd als de underdog gezien. Nu willen ze iedereen het tegendeel bewijzen met hun krachtige choreografie. 

Belgium’s Got Talent 2021 Kandidaten (aflevering 5)

 • Wilk (41 jaar uit Gent) is een ruige rocker en speelt een zelfgeschreven nummer.
 • Swapnil (35 jaar uit Gent) doet een Indische volksdans.
 • Tylaine (50 jaar uit Heist-Op-Den-Berg) is klassiek pianiste. Ze treedt op samen met celliste Christelle en violiste Rebecca.
 • Wik Oostende, Oostende, 14 – 18 jaar. De tieners van ‘Willen Is Kunnen’ springen het podium op om de spits af te bijten. Met hun explosieve trampoline-act proberen ze de jury omver te blazen. 
 • Vaqa, Diest, 23 jaar. Rapper Vaqa is in the building en dat zal de jury geweten hebben. Geflankeerd door zijn twee bodyguards maakt hij zijn debuut op het grote podium. 
 • Cyber Control, Poelkapelle, 20 en 25 jaar. In deze dansact brengt de mysterieuze professor Nicolas zijn prototype Kjaran tot leven in een originele choreografie. 
 • TeamStart2RC, Lier, 19 en 26 jaar. De modelvliegtuigen van Ignace en Timen scheren rakelings langs het publiek.
 • Moving fire Arts, Antwerpen, 38 jaar. Saar en Ruslan zijn partners in crime op elk gebied. Laura haalt er tijdens deze spectaculaire act alvast het brandblusapparaat bij, want deze twee artiesten zetten de studio letterlijk in vuur en vlam.
 • Flauwine, Beverst, 48 jaar. Flauwine zorgt vrijdag voor de komische noot. Als ambtenaar van festiviteiten en positiviteit beschouwt ze het als haar plicht om het publiek aan het lachen te krijgen. 
 • PE Live, Brussel, 25 – 37 jaar. Gospelkoor PE Live wil iedereen betoveren met hun energie. Hun samenzang in combinatie met hun live band zorgt alvast bij An voor kippenvel. ‘Gospel met attitude’ oordeelt ze.
 • Jill, Jitse en Iebe, Aalst, 16 – 18 jaar. Broer en zus Jitse en Iebe brengen hun vriendin Jill mee voor een ruige hiphop-act. Iebe staat zijn mannetje tussen deze 2 straffe madammen. 

Belgium’s Got Talent 2021 Deelnemers (aflevering 4)

 • Emile (22 jaar uit Brugge) Hij is trialbiker en springt met zijn motor over mensen heen.
 • Papi Flex (27 jaar uit Ardooie) kan zijn lichaam in de meest onmogelijke posities wringen.
 • Colette (63 uit Brasschaat) is een zandkunstenaar.
 • Lianna (15 jaar uit Mol). Belgisch kampioene ritmische gymnastiek Lianna traint 25 uur per week met haar hoepel en dat werpt zijn vruchten af. “Als dit geen topsport is, dan weet ik het ook niet meer”, klinkt het bij Ruth. 
 • TNT crew (19 – 30 jaar uit Deinze). TNT nam al eens deel aan Belgium’s Got Talent en stootte toen door naar de finale waar ze nipt verloren van Baba Yega. Ze zijn uit op revanche, en hoe! Deze keer brengen de acrobaten iets nieuws mee en gaan ze vol voor de winst.
 • Katrien (28 jaar uit Bree). Katrien komt een liedje uit de Kleine Zeemeermin zingen en is helemaal verkleed als Ariel. Ze hoopt de jury te overtuigen met haar zangtalent. 
 • De Toâpe Geraapte (38 – 57 jaar uit Torhout). Zo zot zag je een fanfare nog nooit. Een samenraapsel van muzikanten noemen ze zichzelf. Deze bende leerkrachten en boekhouders zetten de studio op stelten.
 • Sally Monella (28 jaar uit Antwerpen). Sally is een dragqueen die live zingt. Met haar versie van ‘Mack the Knife’ wil ze de jury omver blazen. 
 • Made2move (11 – 44 jaar uit Wetteren). Bestaan er super strakke dansgroepen in Vlaanderen? Jazeker! An gaat helemaal uit haar dak bij de explosieve moves van deze danscrew uit Wetteren.
 • Tiany (12 jaar uit Westerlo). Tiany brengt haar ‘paard’ Snow mee voor een wel heel verrassende act… “Ik heb dit nog nooit in mijn leven gezien”, klinkt het bij An. 
 • Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent). Burlesque artieste Zoe transformeert zichzelf in een paradijsvogel om dan haar pluimen één voor één te verliezen, letterlijk. Ze haalt jurylid Davy op het podium die van heel dichtbij getuige is van deze komische stripact die werkelijk niets aan de verbeelding overlaat.

Deelnemers Belgium’s got talent (aflevering 3)

 • Arthur (22 jaar uit Gingelom) is singer-songwriter. Hij vindt Bart Peeters zijn goeroe. Maar helaas moet hij zijn auditie stoppen, omdat de zenuwen hem in zijn macht krijgen.
 • Soleil (12 jaar uit Oostkamp) speelt ontzettend goed gitaar. Alleen wist hij tot 30 seconden voor hij het podium op moest niet dat hij meedoet aan Belgium’s got talent. Zijn broer gaf hem op.
 • Guinelli (52 jaar uit Kapellen) is goochelaar. Hij doet een optreden wat hij maar één keer in zijn leven gaat doen als ode aan een vriend.
 • Afrodiziak (9 – 21 jaar uit Brussel). Deze Brusselse vrienden brengen een mix van hiphop en Afrodance. Ze dansen samen in de straten van Brussel en dromen ervan om ooit een eigen dansstudio te huren. 
 • The Balance King (34 jaar uit Holsbeek). Roel kan alles balanceren op zijn kin, van een ladder tot een kruiwagen. Als verrassing haalt hij er zijn dochtertje Suze bij en samen zorgen ze voor een ongezien einde. 
 • Denis (11 jaar uit Herent). Deze kunstschaatser droomt ervan om naar de Olympische Spelen te gaan. Nu vrijdag probeert hij de jury te overtuigen met een spectaculaire choreografie op het ijs. 
 • Battle Station (25 – 30 jaar uit Puurs). Acht robots, die keurig bestuurd worden door robot-choreografen Robby en Roxy, verbazen de jury met een dansact. 
 • Misha en Silke (14 jaar uit Lendelede). Deze twee dansvrienden hebben een haat-liefde verhouding. Misha won steeds op wedstrijden, Silke werd altijd tweede. Ze besloten hun krachten te bundelen en pakken uit met een explosieve choreografie. 
 • Stephanie (27 jaar uit Strombeek-Bever). De buikdans van Stephanie is niet alleen sexy, maar ook gevaarlijk. Ze danst met een vuurkandelaar op het hoofd. An Lemmens kan het niet laten en daagt Bart Peeters uit om het ook even te proberen. 
 • Daisy en Gunther (23 – 37 jaar uit Mechelen). Dit schlagerduo brengt hun keytar-band mee om een knotsgek feestje te bouwen in de studio.
 • Alexandra (24 jaar uit Gent). De laatste telg van de familie Malter reisde al heel de wereld rond met haar hoelahoep act. Nu vindt ze het tijd om zich te tonen aan Vlaanderen. 

Kandidaten Belgium’s got talent (aflevering 2)

 • Vliegende Bompa’s Fons en Jean-Pierre (89 uit Antwerpen) hebben een heel bijzondere act. Ze nemen risico’s met betonmolens en boormachines en willen bewijzen dat je nooit te oud bent om plezier te maken. De jury weet even niet waar te kruipen van verbijstering…
 • The Kaling Brothers (18 en 22 jaar uit Maasmechelen) wagen zich na tien jaar opnieuw op het podium van Belgium’s Got Talent. Toen kwamen ze niet verder dan de auditie, maar nu hebben Berdan en Kadir hard getraind. Ze doen een explosieve combinatie van breakdance en capoeira.
 • Powerbeat (39, Brussel). Ammar is beatboxer en straatmuzikant.
 • The Dancing Collies (2 en 25 jaar uit Assendelft, NL). De fun straalt er vanaf tijdens de doggydance van Amber en haar Border Collie Nymeria. Kunnen ze dierenvriend An overtuigen? 
 • Dance Kids (9 tot 12 jaar uit Brugge). Deze glittermeisjes dansen de pannen van het dak met hun disco en showdance. 
 • Aira Girls (15 tot 24 jaar uit Leuven). Normaal supporteren de Aira Girls als cheerleaders langs de zijlijn bij een Leuvense basketbalploeg maar nu vrijdag proberen ze de jury van Belgium’s Got Talent te overtuigen met een aanstekelijke choreografie. 
 • Monique Van Noten (69 jaar uit Schoten). Deze vrolijke spring-in-‘t-veld maakt iedereen goedgezind met haar zelfgeschreven nummer over Belgium’s Got Talent. 
 • Recrean Skippers (23 tot 25 jaar uit Oudenaarde). Deze skippers hebben al verschillende titels op hun naam staan en verbluffen het publiek met een perfect synchrone choreografie. An Lemmens daagt Koen en Laura uit om zelf ook eens de touwtjes in handen te nemen…
 • N.D.Anderson (43 jaar uit Herzele). Zijn act start met een spectaculaire opkomst in een Romeinse strijdwagen maar kan hij de jury ook overtuigen met zijn eigenzinnige versie van ‘I Am What I Am’? 
 • Kona en Kato (15 en 16 jaar uit Assenede). Deze dansvriendinnen willen met hun act aandacht vragen voor de jeugd die het het afgelopen coronajaar niet gemakkelijk had. 
 • Mathias (10 jaar uit Tienen). Mathias debuteert op het grote podium. Hij zong nog nooit voor een publiek en is behoorlijk zenuwachtig. Hij waagt zich aan Someone You Loved van Lewis Capaldi. Kan hij zijn zenuwen bedwingen? 

Acts Belgium’s Got Talent 2021

 • Lotte (11 jaar, Bree). Deze rock-chick speelt de zaal helemaal plat met haar basgitaar.
 • Jodie en Laura (22 jaar, Lierde). Deze dansvriendinnen showen hun explosieve TokTok-dansstijl. Samen hebben ze meer dan 250.000 volgers.
 • Angels in Motion (33 en 40 jaar, Gent en Brussel). Violistes Anna en Marina willen klassieke muziek in een nieuw jasje steken. Ook Amine is erbij en speelt op een zelfgemaakt slaginstrument uit gerecycleerd materiaal. 
 • 6IIXTEAM (15-19 jaar, Brussel). Deze danscrew mengt verschillende Afrikaanse dansstijlen door elkaar en dat is ook wat ze willen: meer aandacht vragen voor Afrikaanse dans. 
 • Jonas (17 jaar, Liedekerke). Deze goochelaar met torenhoge ambities wil de eerste goochelaar zijn die Belgium’s Got Talent wint.
 • Paaldanshuisje (28 en 34 jaar, Oostakker). Vriendinnen Chloe en Lisa leerden elkaar kennen aan de paal en brengen een lollipop-pole act. 
 • Krix en Sash (27 en 28 jaar, Koningshooikt en Itegem). Dit Vlaams hiphop-duo brengt het zelfgeschreven nummer ‘Het spijt me’. Daarmee wil Krix sorry zeggen tegen zijn ouders voor alle problemen die hij door zijn drugsmisbruik heeft veroorzaakt. 
 • Happy Gym (8-11 jaar, Gent). Deze ritmische meisjesgroep brengt een spannend verhaal over een gevecht tussen engeltjes en duiveltjes. 
 • Charles Le Riche (29 jaar, Gent). Charles brengt een Middelnederlands gedicht begeleid door Middeleeuwse dans. 
 • Diluna Productions (12 – 18 jaar, Kapellen). Het dansensemble pakt uit met tonnen energie en katapulteert het publiek terug naar de disco-seventies.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2021 /