Missions Impossible op SBS6 met o.a. Jan Versteegh en Leo Alkemade

Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest overvallen in Missions Impossible (SBS6) onbekende Nederlanders met een onmogelijke missie waarmee ze maar liefst 10.000 euro kunnen winnen. Dit nieuwe programma is vanaf vandaag – dinsdag 12 oktober – om 20.30 uur te kijken bij SBS6. Ontdek er hier alvast alles over.

Missions Impossible

One hundred and eighty gooien op een dartboard. Een hole in one slaan op een golfbaan. Je auto in één beweging driftend tussen twee andere auto’s parkeren. Allemaal ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten voor gewone mensen, maar is dat ook zo? Zou niet iedereen dit kunnen met heel veel oefening en de juiste begeleiding? In Missions Impossible ontdek je of het lukt. Het doet een beetje denken aan de show Beat VTM; alleen namen de onbekende Vlamingen het daar op tegen bekende VTM’ers. In Missions Impossible doen alleen onbekende Nederlanders mee. Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest presenteren het programma; de deelnemers van Missions Impossible krijgen daarnaast begeleiding van tal van bekende experts.

Eén maand trainen

Wie de uitdaging aanneemt, krijgt precies één maand de tijd om te trainen tot ze erbij neervallen. Dat doen de deelnemers aan Missions Impossible onder begeleiding van de állerbeste coaches en experts op hun gebied. We volgen de deelnemers op de voet op hun weg naar het moment suprême. De ups en downs, het vallen en weer opstaan: ze zullen alles op alles moeten zetten om hun doel te bereiken. Is het inderdaad een mission impossible of blijkt hun mission wel possible en gaan ze naar huis met 10.000 euro? 

Vijftien missies

In de zes afleveringen van Missions Impossible komen in totaal vijftien missies voorbij. De opdrachten zijn gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze vereisen een speciale techniek en heel veel oefening. Probeer maar eens om met een handboog drie pijlen achter elkaar in de roos te schieten of twee keer achter elkaar een supermoeilijke cornergoal te maken.

Bekende experts

Elke kandidaat krijgt bij het trainen hulp van een speciale expert, een grote naam op het gebied van hun missie. Oud-darter Co Stompé begeleidt bijvoorbeeld de dartmissie en op de golfbaan zien we Phil Allen, de trainer van de bekende Nederlandse golfer Joost Luiten. Toch moet elke kandidaat het uiteindelijk helemaal zélf doen. Door de bijzondere, lieve, soms zeer emotionele persoonlijke verhalen, de fantastische coaches, de wil om te winnen en het vermogen om net één keer vaker op te staan dan ze vallen, leef je als kijker met elke kandidaat tot de laatste snik mee. Missions Impossible is een productie van Talpa Entertainment Producties.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 oktober 2021 /