Take Me Out terug op tv met Rick Brandsteder (én moeders)

Take Me Out is terug! De show waar we onder andere Britt Dekker in leerde kennen, was van 2009 tot en met 2013 op tv te zien. De eerste seizoenen met Eddy Zoëy en één seizoen met Jan Kooijman. De vernieuwde versie – die iedere dinsdag en vrijdag op Videoland te kijken is – wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder.

Nieuwe Take Me Out (2021)

Take Me Out is in een nieuw verfrissend jasje gestoken dat presentator Rick Brandsteder perfect past. In Take Me Out Mother Knows Best krijgen niet de dames, maar hun moeders het voor het zeggen. Achter de desk mogen zij in drie rondes een single man keuren en bepalen of hij de perfecte match is voor dochterlief. Vanuit de lounge aanschouwen en bekritiseren de dochters de keuzes van hun moeders. En dat belooft wat te worden, want het beeld van de ideale schoonzoon en het Mr. Perfect plaatje dat de dochters voor ogen hebben komt niet altijd overeen.

Rick Brandsteder

Rick Brandsteder (die we recent ook zagen in Five Days Inside) vertelt: “Het is een feest om Take Me Out Mother Knows Best te mogen presenteren. Met 20 moeders achter de desk en 20 dochters in de lounge is het een gezellig en bont gezelschap. Voor mij de taak om cupido en de moeders een beetje te helpen om de dochters aan een leuke single man te koppelen.” 

Take Me Out Mother Knows Best

De zoektocht start als de dames gesetteld zijn in de lounge en een leuke single man via de liefdeslift zich een weg uit de lift danst langs de desks waar de moeders staan. De dochters hebben slechts één mogelijkheid om aan de moeders kenbaar te maken dat tenminste één of meer van hen ‘op het eerste gezicht’ geïnteresseerd is. Dat is door op de ‘crush’ button te drukken. 

Scoren moeders beste date voor hun dochters?

In drie rondes laat de single man meer van zichzelf zien en beslissen de moeders of zij een match zien voor hun dochter. En die mening staat regelmatig in contrast met de mening van de dochters in de lounge. Uiteindelijk is het aan de single man met wie van de twee overgebleven dochters hij op date gaat. Hoe verloopt de date? Komen moeder en dochter terug in het spel, of knows mother best en verlaten zij de studio? Dit is een productie van Blue Circle.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2021 /