Tweede seizoen Noorse serie Exit op Canvas kijken | alles over cast

Het tweede seizoen van de Noorse serie Exit is vanaf vanavond – woensdag 29 september om 22.20 uur – op Canvas te kijken. Iedere week kun je kijken naar twee afleveringen over de groep steenrijke, maar immorele en decadente ondernemers uit Oslo.

Exit

De vier dertigers verzuipen in het geld en proberen met seks, drugs en andere uitspattingen te ontsnappen aan de druk van hun professionele en persoonlijke leven. Een van de verhaallijnen in deze tweede reeks gaat over handel met voorkennis. De reeks is gebaseerd op feiten en getuigenissen van echt bestaande ondernemers. Over hun identiteit wordt druk gespeculeerd in Noorwegen.

Cast Exit

Met in de cast van Exit onder andere Simon J. Berger (Adam Veile), Agnes Kittelsen (Hermine Veile), Pål Sverre Hagen (William Bergvik), Tobias Santelmann (Henrik Kranz), Jon Øigarden (Jeppe Schøitt), Catharina Vu (Pim) en diverse andere acteurs en actrices. Wil je weten waar je de acteurs en actrices uit de cast van Exit van kent, klik dan op hun naam en je ontdekt meteen een aantal series en films.

Kijken

De tv-serie Exit is in Noorwegen een grote hit. Het eerste seizoen werd in Nederland door de Volkskrant omschreven als ‘de Noorse Wolf of Wall Street’. Al gaat dit verhaal verder volgens de recensent, die de reeks drie sterren gaf. Je kunt het eerste seizoen nu terugkijken via VRT NU. Het tweede seizoen vind je hier ook. Ieder seizoen telt acht afleveringen. Daarnaast is de serie Exit ook op dvd verkrijgbaar en te zien via My Lum.

Goed nieuws voor de liefhebbers van Noorse series: op Canvas kun je sinds zaterdag ook kijken naar de spannende reeks Outlier. Veel liefhebbers hebben het bericht over die serie al gelezen op VlaamsKijken, dus ik ben benieuwd of Exit ook zo’n succes is.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 september 2021 /