Bak mee met MAX met Elizabeth Lopez en Robèrt van Beckhoven

Bak mee met MAX met Elizabeth Lopez en Robèrt van Beckhoven is vanaf vandaag – 10 september – iedere vrijdag om 14.15 uur te zien op NPO 1. Voor de liefhebbers van Heel Holland Bakt én de thuisbakkers die op zoek naar inspiratie zijn.

Bak mee met MAX

Bak mee met MAX is terug! Niet alleen hebben we zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, maar we krijgen ook de ultieme tips en tricks van niemand minder dan Meester Patissier én Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven!

Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven

Vanuit zijn eigen bakkerij deelt Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zijn kennis. Zo kan iedereen thuis de bekendste wereldklassiekers, maar ook de persoonlijke bakcreaties van Van Beckhoven zelf, in zijn of haar eigen thuisbakkerij maken. Allemaal afleveringen vol zinnenprikkelend lekkers!

Ga op zaterdag aan de slag met de recepten uit Bak mee met MAX en geniet dan met wat lekkers van de nieuwe afleveringen van Heel Holland Bakt op zondagavond. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar wat voor taarten en andere baksels we voorgeschoteld krijgen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2021 /