Tweede seizoen van Viva Vermeire

Heb jij dit voorjaar genoten van Viva Vermeire? Goed nieuws! Vanaf vanavond – zondag 5 september – kun je om 19.50 uur kijken naar nieuwe afleveringen van rasentertainer Jacques Vermeire. ‘De man van 1 miljard smoelen’, heeft tenslotte zoveel hilarische en memorabele scènes gespeeld.

Tweede seizoen Viva Vermeire

Ras-entertainer Jacques Vermeire bracht het grootste deel van zijn tv-carrière bij VTM door. Viva Vermeire is een compilatie uit zijn succesvolle zaalshows en het leukste uit het VTM- en VRT-archief met zijn vele verschijningen in ontelbare spel-, show- en panelprogramma’s. Viva Vermeire gaat op zoek naar de vele levenslessen in het omvangrijke oeuvre van Jacques Vermeire.

Kijken op VTM GO

Het eerste seizoen van Viva Vermeire, dat 5 afleveringen telde, is nog steeds terug te kijken via VTM GO. De afleveringen zijn ook in Nederland te zien. Dat betekent een klein half uurtje genieten van wat Jacques Vermeire als komiek en acteur allemaal heeft neergezet. Hoeveel nieuwe afleveringen erbij komen en of je die bij VTM GO kunt zien onder ‘seizoen 1’ of ‘seizoen 2’ van Viva Vermeire, durf ik nog niet te zeggen. Hou dat dus goed in de gaten. Want het kan zijn, dat VTM de zomerstop juist niet als een onderbreking van het seizoen ziet, maar ‘m gewoon Viva Vermeire seizoen 1 noemt.

Jacques Vermeire

De afgelopen weken konden we al regelmatig van Jacques Vermeire genieten op tv en dan wel in zijn bekendste rol, namelijk die van Dimitri De Tremmerie in F.C. De Kampioenen. Maar je zag hem ook in de meest recente K3-film Dans van de Farao. Afgelopen zomer had hij zelfs zijn eigen expo in Blankenberge.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2021 /