Nieuwe afleveringen Steenrijk, straatarm kijken bij SBS6

Je kunt vanaf vanavond – woensdag 1 september – om 20.30 uur naar nieuwe afleveringen kijken van Steenrijk, straatarm. In deze langlopende show ruilen arme en rijke gezinnen een week lang van huis, budget en dagelijks leven.

Steenrijk, straatarm

Het programma Steenrijk, straatarm toont iedere aflevering weer een groot contrast tussen gezinnen. Waar de één van gekkigheid niet weet wat te doen met zijn of haar geld; daar moet de ander juist ieder dubbeltje drie keer omdraaien om rond te komen. Voor mij als kijker vind ik het iedere keer weer een reality-check. Anderzijds is het prachtig om te zien hoe de ‘arme’ gezinnen genieten van zo’n onbezorgde week.

Bekende deelnemers Steenrijk, straatarm

Ik ben benieuwd welke ‘bekende’ deelnemers we deze keer zien in de nieuwe afleveringen van Steenrijk, straatarm. Zo deden in seizoen 5 onder andere Temptation-ster Fabrizio (die nu De Bachelor wordt) mee. En ook Lotte uit Love Island ruilde een weekje van leven. Ook Roxanne, die je de afgelopen week zag in B&B Vol Liefde, deed eerder al mee aan Steenrijk, Straatarm. En wat denk je van Tamara Straatman, die bij een loterij tien miljoen euro won. Zij schreef over haar leven het boek Jackpot.

Aflevering 1

Nu zijn er nieuwe afleveringen van Steenrijk, straatarm. In de eerste aflevering maken we kennis met de familie Treffers uit Spaarndam. Ze wonen in een riante villa, hebben mooie bolides, quads, waterscooters en ook vakanties naar luxe resorts zijn de normaalste zaak van de wereld. Al was dat anders. Toen Aad en Sabrina zelf jong waren, groeiden ze op in een Haarlemse volksbuurt. Ze moesten hard werken voor hun centen. Inmiddels is het stel 23 jaar samen en hebben ze drie zonen: Tony, Sonny en Aad junior.

Weekbudget

In Groningen woont de alleenstaande moeder Gre ook in zo’n volkswijk. Ze heeft drie kinderen Lesley, Jevano en Varesjlin. Relationeel heeft ze een zeer moeilijke periode achter de rug; dat heeft zo zijn sporen nagelaten. Kan ze die tijd vergeten in de riante villa van De Treffers in Spaarndam? Die laatste krijgen het in Groningen wel lastig; het gel dat De Treffers normaal uitgeven aan de slager is nu hun weekbudget…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2021 /