Tweede seizoen Waar voor je geld (VTM2) met Kelly Pfaff

Het tweede seizoen van Waar voor je geld (VTM2) met Kelly Pfaff en makelaar Arjen Spittael gaat vanavond – dinsdag 24 augustus – om 21.35 uur van start. In het voorjaar werd het eerste seizoen van Waar voor je geld uitgezonden. De kijkcijfers groeiden, waardoor een tweede seizoen een logische keuze is.

Tweede seizoen Waar voor je geld

Kelly Pfaff en Arjen Spittael zetten hun zoektocht verder in Waar voor je Geld? Lukt het ze om dé droomwoning voor verschillende koppels te vinden? Makelaar Arjen Spittael zoekt telkens drie huizen of appartementen uit, die waar voor hun geld bieden. In de favoriete woning verblijven de stellen vervolgens enkele dagen.

Aflevering 1: Roeland & Caren uit Kontich

In de eerste aflevering ontdekt Kelly Pfaff de lange verlanglijst van Roeland (41) en Caren (39), mama van Billy (5), die sinds anderhalf jaar als nieuw samengesteld gezin in Kontich wonen. Caren focust zich, behalve op haar nieuw gezin, ook op zichzelf: “In september ben ik redelijk hard onderuit gegaan. Daardoor ben ik gaan beseffen dat ik op carrière-gebied iets anders wou. Ik ben me nu aan het heroriënteren naar lifecoach.”

Meer ruimte

Voor de grote droom van Caren is in Kontich geen plaats. “We willen meer ruimte. Ons ideaalbeeld is een lange oprit en een huis in het bos”, klinkt het. Kunnen ze met een budget van 500.000 euro het gelijkvloersappartement inruilen voor een boerderij of hoeve in de rust met praktijkruimtes en een gigantische tuin? Een moeilijke, maar geen onmogelijke opdracht voor makelaar Arjen Spittael. “Ik vind het spannend omdat je niet weet waar je naartoe gaat en wat je te zien gaat krijgen. Je ziet een gevel, maar je weet niet wat je kan verwachten”, aldus Roeland.

Drie panden

In de drie panden geven Caren en Roeland hun ogen de kost. Het eerste is een instapklaar herenhuis in Hamme met een zee van praktijkruimte en dat voor een vraagprijs van amper 445.000 euro. Als tweede bezoeken ze een huisje uit de jaren 1800 in Laarne: volledig gerenoveerd, charmant en de twee bijgebouwen kunnen dienst doen als bureaus. De vraagprijs ligt met 565.000 euro een tikkeltje boven hun budget, maar ze hoeven niets te renoveren. Pand 3 staat in Jezus-Eik een heeft alles: ruimte, natuur en charme, maar het stevige prijskaartje van 590.000 euro is een wake-upcall. En dan is er nog de autostrade… Welk pand kan Caren en Roeland overtuigen?

Mariska Blommaert (Buitengewoon Anders)

In het tweede seizoen van Waar voor je geld doet er ook een bekend stel mee. Althans voor de fanatieke Instagrammers zal Mariska Blommaert van Buitengewoon Anders geen onbekende meer zijn. In welke aflevering zij samen met haar man en kinderen te zien is, durf ik nog niet te zeggen.

De afleveringen van Waar voor je Geld? zijn ook terug te kijken op VTM GO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 augustus 2021 /