Hoeveel ben je waard met Viktor Brand toe aan vijfde seizoen

Hoeveel ben je waard – de show van Viktor Brand voor SBS6 – is inmiddels toe aan het vijfde seizoen. De nieuwe reeks gaat vanavond – 21 juli – om 20.30 uur van start. De afleveringen zijn ook (terug) te kijken via Kijk.nl.

Hoeveel ben je waard

Je salaris. Je bezittingen: van je huis en je auto tot je smartphone en die sok met euro’s onder je bed. Als je alles bij elkaar optelt en aftrekt, hoeveel hou je dan onderaan de streep over? Dat onderzoekt Viktor Brand (die begin van het jaar nog Ijsmeesters presenteerde) in het SBS6-programma Hoeveel ben je waard. Via Kijk.nl zijn nog verschillende afleveringen uit oudere seizoenen van Hoeveel ben je waard terug te kijken.

Seizoen 5

Viktor neemt een kijkje in het leven van gids Ingrid. Zeven jaar geleden volgde zij haar hart en nam ze haar intrek in een oude burgemeesterswoning op de Zaanse Schans. Vanuit haar huis gaf ze rondleidingen aan de miljoenen toeristen die de Schans jaarlijks bezoeken. Een booming business, die haar geen windeieren legde. Door de pandemie is de Schans nu verlaten en stil en zijn al haar inkomsten weggevallen. Heeft Ingrid wel door dat haar uitgavenpatroon onverminderd doorgaat en ze daardoor behoorlijk inteert op haar spaarpot?

Leeftijdsverschil en tegelijk met pensioen?

Maar ook het reislustige stel Jolanda en Nico. Ze schelen 16 jaar, maar willen uiteindelijk tegelijkertijd met pensioen om samen de wereld te verkennen. Dit betekent dat administratief medewerker Jolanda met vervroegd pensioen zal gaan. Maar kan dat wel?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juli 2021 /