Hai Society met Jaïr Ferwerda op RTL 4 | duik in welvarende leven

Jaïr Ferwerda dompelt zich voor Hai Society onder in het welvarende leven in het buitenland van vaderlandse bon vivants, paradijsvogels, ondernemers en pensionado’s. Het programma is vanaf zondag 1 augustus iedere week om 21.30 uur te kijken bij RTL 4.

Hai Society

Presentator Jaïr Ferwerda gaat in het nieuwe RTL4-programma Hai Society op pad met vermogende Nederlanders in het buitenland. Hoe wonen ze, hoe werken ze en hoe wordt het leven gevierd? Onbevangen en met de nodige humor geeft Jaïr een uniek kijkje in welvarende Nederlandse enclaves. Een bezoek aan bekende Nederlanders mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zo treft hij Golden Earring-zanger Barry Hay op Curaçao. Hij gaat op pad met Truus en Louis van Gaal in de Algarve. En Jaïr Ferwerda heeft één van de laatste interviews – met de inmiddels helaas overleden – Jan des Bouvrie in Saint-Tropez.

Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda over het nieuwe programma: “Naast de politiek heb ik altijd een fascinatie gehad voor het societyleven. Ik liep al lang met het idee rond om welgestelde Nederlanders in het buitenland te volgen. Dankzij hun zakelijk succes hebben zij een leven vol luxe en geld en dus vrijheid. Dat levert natuurlijk mooie verhalen van bijzondere mensen op. Tegelijkertijd weten wij Nederlanders elkaar altijd te vinden in het buitenland en blijven we altijd onszelf. Ik vond het prachtig om mij even onder te dompelen in hun wereld.”

Een programma voor de liefhebbers van The Sky is The Limit en Latem Leven.

Exclusieve oorden

Voor deze nieuwe serie reisde Jaïr Ferwerda het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. De journalist / presentator portretteert en ontmoet de vaderlandse happy few over de grens. Denk aan grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado’s en bon vivants. Jaïr vaart mee op hun boten, test de nieuwste speeltjes, frequenteert de meest exclusieve uitgaansgelegenheden en bezoekt met een Nederlandse makelaar ter plaatse de mooiste huizen. Veelvuldig wordt in het programma ook de Hollandse vraag gesteld: ‘‘Wat kost dit eigenlijk?’’ In ‘Hai Society’ zien we ook dat ondanks al die weelde niet alles te koop is in het leven.

Hai Society is een productie van PilotStudio. Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 juli 2021 /