Sterren Muziekfeest op het Plein vanuit Openluchtmuseum Arnhem

Goed nieuws voor de liefhebbers; het Sterren Muziekfeest op het Plein is terug! Het Openluchtmuseum in Arnhem is het decor voor een van de eerste grote buitenevenementen waar iedereen zo lang op gewacht heeft. Een heleboel bekende artiesten komen langs én Jan Smit presenteert de show. Sterren Muziekfeest op het Plein is te kijken vanaf vrijdag 9 juli bij AVROTROS op NPO 1.

Dit muziekspektakel is te kijken op vrijdag 9 en 16 juli en 13 en 20 augustus om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Sterren Muziekfeest op het Plein

Met elkaar in de buitenlucht genieten van de beste Nederlandstalige artiesten; dat kan tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein. Deze keer is het feest niet toegankelijk voor iedereen. Daarvoor moet het coronavirus echt flink ingedamd zijn. Het is een testen-voor-toegang-evenement waarbij 2500 mensen (die vooraf getest zijn) aanwezig kunnen zijn. 

Artiesten Sterren Muziekfeest

Het publiek wordt getrakteerd op een keur aan artiesten die hun grootste hits ten gehore brengen. Zo zijn bijvoorbeeld Jeroen van der Boom, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Jannes, Django Wagner, Frans Duijts en Donnie van de partij. Bijna vier uur lang was het feesten, meezingen en genieten tijdens het muziekspektakel in het Openluchtmuseum te Arnhem.

Nog een leuk weetje over Samantha Steenwijk: zij zal te zien zijn in de jury van de nieuwe K3 zoekt K3 op VTM en SBS6.

Foto: AVROTROS – Ben Houdijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juli 2021 /