Blue Bloods en Criminal Confessions bij Play6

Play6 verrast vanaf 31 mei met nieuwe afleveringen van Blue Bloods en nieuwe reeks Criminal Confessions. De hele zomer kun je op Play6 genieten van politieseries tot waargebeurde misdaadverhalen. Spanning en misdaad zijn dé ingrediënten voor deze zomer, waarin je ook kunt kijken naar CSI Miami en Navy NCIS.

Wist je dat verschillende seizoenen van CSI ook terug te kijken zijn via Prime Video? Start nu je gratis proefperiode van 30 dagen.

Criminal Confessions

Play6 laat je genieten van ’true crime’ met Criminal Confessions, een Amerikaanse televisieserie over ware misdaad. Elke aflevering belicht een andere waargebeurde strafzaak en toont beelden uit verhoorkamers. Je krijgt een inkijk in de wereld van politieagenten en rechercheurs en zit op de eerste rij tijdens interviews met vrienden of familie van verdachten en slachtoffers. Spanning verzekerd!

Liefhebber van spannende reality? Kijk dan ook op Play4 naar De Douane in Actie.

Blue Bloods

Deze zomer kan je ook genieten van nieuwe afleveringen van Blue Bloods, de Amerikaanse dramareeks over het leven van de familie Reagan. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Deparment (NYPD). Net zoals zijn zonen en dochter verloor hij zijn hart aan de politiediensten. De verschillende generaties hebben elk een andere mening over hoe ze de criminaliteit in de wereld moeten oplossen.

Misdaad op Play6

Geniet heel de zomer lang op Play6 van Navy NCIS, Law & OrderBlue Bloods, Scorpion, Hawaii Five-O, CSI Miami, Criminal Confessions, Forever, Border Force USA, Special Victims Unit en nog veel.

Foto: Play6 – John Paul Filo/CBS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 mei 2021 /