Droomhuis Gezocht in Zweden en Oostenrijk

Tip voor de liefhebbers van programma’s als Camping Coppens en Ik Vertrek – op donderdag 29 april en 6 mei worden twee afleveringen van Droomhuis Gezocht nogmaals uitgezonden bij Omroep MAX. In deze afleveringen bezoeken Sybrand Niessen en Carrie ten Napel Oostenrijk en Zweden. Te zien om 20.35 uur bij NPO 1.

Droomhuis Gezocht helpt Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. De twee afleveringen die nu worden uitgezonden waren eerder te zien in november 2020.

Oostenrijk

Ina had als twintiger al de wens om naar het buitenland te emigreren. Met haar partner Richard was er ooit de wil om te vertrekken. Door het overlijden van Richard kwam de droom op een laag pitje te staan. Nu alle kinderen volwassen zijn, is het tijd om de droom toch te verwezenlijken. Sybrand helpt met het vinden van een huis. Ondertussen ontdekt Carrie de veelzijdigheid van de regio Salzburg en bezoekt één van de oudste marionettentheaters ter wereld. Ze ziet waar het beroemde verhaal van The Sound of Music zich afspeelde en bezoekt een oude Oostenrijkse bekende.

Deze aflevering van Droomhuis Gezocht zie je op donderdag 29 april om 20.35 uur op NPO 1.

Zweden

Olaf en Marinca runnen maar liefst vier restaurants en een cateringbedrijf. Tijdens een rondreis ontdekte het stel rust in één van de mooiste provincies van Zweden: Dalarna. Hier ontstond een emigratieplan om de drukte los te laten. Sybrand helpt met het vinden van een huis. Carrie geeft tips voor vertier in het bosrijke gebied en laat zien hoe mooi het is om op een paard door de natuur te trekken. Ook komt ze erachter waarom kerkboten een onmisbaar vervoersmiddel zijn.

Deze aflevering van Droomhuis Gezocht zie je op donderdag 6 mei om 20.35 uur op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 april 2021 /