Seizoen 14 Help, mijn man is klusser van start

Seizoen 14 van Help, mijn man is klusser gaat vanavond – maandag 26 april – om 20.30 uur bij RTL 4 van start. De eerste aflevering van het veertiende seizoen is op dit moment al via Videoland te kijken.

Seizoen 14 Help, mijn man is klusser

In de eerste aflevering van Help, mijn man is klusser seizoen 14 reist het team van John Williams af naar het noordelijk gelegen Ter Apel. De 52-jarige Ina probeert al ruim elf jaar om haar man, Klaas, aan het werk te krijgen. Maar tevergeefs. Ina is er flink klaar mee. Ze is dan ook blij als Klaas de hulp lijkt te accepteren, maar wil hij eigenlijk wel dat het huis afkomt?

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Help, mijn man is klusser

Veertien seizoenen en al meer dan honderd afleveringen en verbouwingen zijn er nog steeds wanhopige vrouwen die de hulp van John Williams en zijn team inschakelen. Ze zien geen uitweg meer en hopen dat de professionele klussers hun man meekrijgen en er zo weer een beetje lucht in de relatie komt. Want die staat door de klus ellende inmiddels ook flink onder druk.

In België kijken

Help, mijn man is klusser wordt in België uitgezonden bij VTM2. via VTM GO zijn er op dit moment nog een aantal afleveringen uit het negende seizoen te bekijken. Aflevering 6 verdwijnt op 28 april, aflevering 7 op 29 april en aflevering 8 op 30 april van VTM GO. Er zit een landsbeperking op dat wil zeggen dat de afleveringen van Help, mijn man is klusser alleen vanuit België te kijken zijn. Of VTM 2 ook nog volgende seizoenen gaat uitzenden (of in ieder geval dit veertiende) durf ik niet te zeggen. Ik deel het natuurlijk via de Facebook-groep. Ook op Streamz (waar al een aantal producties van RTL 4/ Videoland te vinden zijn) staat het programma (nog) niet. Mocht je het vanuit België ook van dit programma genieten, dan kun je ook op YouTube kijken. Daar zijn in ieder geval verschillende fragmenten te vinden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 april 2021 /