De Verraders kijken in Vlaanderen: Vlaamse versie bij VTM

De Verraders kijken in Vlaanderen? Dat kan over een tijdje. VTM komt namelijk met een Vlaamse versie van de razend populaire psychologische spelshow. Deze show gaat volgens velen echt next level.

De Verraders

Achttien bekende gezichten die samenkomen in een mysterieus kasteel en daar een grote zilverschat proberen te winnen, maar gedwarsboomd worden door drie geniepige verraders in de groep: dat is De Verraders. VTM haalt de tv-hype uit Nederland binnenkort naar Vlaanderen om er een eigen versie van te maken. Hierin gaan bekende Vlamingen een psychologisch spel spelen om zo de drie verraders in de groep te ontmaskeren.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Psychologische strijd

Die drie verraders weigeren de schat immers te delen en doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan. Ze zetten de groep tegen elkaar op en vermoorden elke nacht een medekandidaat. Aan de andere deelnemers om de verraders te identificeren en weg te stemmen… voor het te laat is. De Verraders is een spelshow vol leugens, verraad, manipulatie en verdachtmakingen. De kijker weet wie de drie saboteurs zijn, de rest van de groep niet. Die psychologische strijd wordt binnenkort ook op Vlaanderen losgelaten en breekt los bij VTM.

Meer weten? Hier lees je mijn uitgebreide blog over de Nederlandse versie van De Verraders. Je krijgt zo ook een beeld van de deelnemers.

VTM

Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, vertelt: “Bij VTM hebben we met grote ogen gekeken naar wat De Verraders deed in Nederland. Het spel houdt iedereen in de ban en de eerste afleveringen brachten telkens meer dan twee miljoen kijkers naar het puntje van hun stoel. We zijn dan ook erg enthousiast dat we bij VTM de rechten voor deze mysterieuze show hebben binnengehaald en er een eigen Vlaamse versie van gaan maken. Bij VTM blijven we voortdurend inzetten op topentertainment en De Verraders past perfect in dat plaatje.” Zo is de Verraders straks dus ook in Vlaanderen te kijken.

De Verraders in Vlaanderen kijken

Wanneer de spelshow bij VTM te zien zal zijn, is nog niet bekend. Als we meer weten over wanneer De Verraders in Vlaanderen te kijken is, delen we dat natuurlijk via onze Facebook-groep en Instagram.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 april 2021 /