Edsilia Rombley met Showcolade bij MAX

Edsilia Rombley presenteert het nieuwe familieprogramma Showcolade bij Omroep MAX. Onder haar leiding proberen teamcaptains Richard Kemper en Remco Veldhuis samen met hun teamleden te achterhalen welke objecten echt zijn en welke van chocolade. Te zien op zondag 18 april om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Is dit écht of van chocolade?

Al enige tijd gaan er wereldwijd video’s rond van objecten, die op het eerste oog niet van echt te onderscheiden zijn, maar eetbaar blijken te zijn. De creaties die van chocola worden gemaakt zijn oneindig en zeer verrassend. Dat was al te zien in de Japanse tv-show Sokkuri Sweets. BlazHoffski en Omroep MAX brengen het programma nu naar Nederland.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley daagt twee teams van bekende Nederlanders, onder leiding van teamcaptains Richard Kemper en Remco Veldhuis, uit om erachter te komen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt. Er is maar één manier om dat te ontdekken: door je tanden erin te zetten.

Daarnaast zal Edsilia Rombley vanaf 22 april weer te zien zijn in I Can See Your Voice. Dan start het tweede seizoen van deze show bij RTL4.

Chocoladespecialisten

Patissiers Robin Hoedjes, Boudewijn Nijmeijer en Marike van Beurden zijn pure chocoladespecialisten, die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Speciaal voor Showcolade gaan zij aan de slag met het maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken. Allemaal honderd procent van chocola, stuk voor stuk kleine kunstwerken en… niet van echt te onderscheiden.

Showcolade

In de eerste aflevering van Showcolade gaan twee teams van bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Het team van Remco Veldhuis bestaat uit Irene Moors en Berget Lewis, Richard Kemper krijgt hulp van Carrie ten Napel en André Dongelmans (die recent te zien was in Niks te melden). Wie durft er zonder enige twijfel een hap te nemen van een kinderlaarsje of plakbandhouder? En wie zet zijn of haar tanden in een ornament en een sigaar?

Gasten

Welke gasten er naast Irene Mors, Berget Lewis, Carrie ten Napel en André Dongelmans nog meer meedoen aan Showcolade? Dat is nog niet bekendgemaakt. Iedere zondagavond is dus een verrassing. Ik ben benieuwd welke BN’ers goed kunnen raden wat nep is en wat van chocola.

Extra’s bij Showcolade

In totaal zijn er zes afleveringen van Showcolade (let op: zondag 16 mei is er geen uitzending). Op MAX Vandaag en sociale media staan na afloop van de afleveringen allerlei extra’s, zoals interessante chocoladeweetjes en making of-video’s van de objecten van chocolade.

Foto: Elvin Boer/MAX.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 april 2021 /